1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş, Anadolu Sohbetleri’nde açıklamalarda bulundu: “Özgür Özel Üst Yönetimi Tarafından Huzursuz Edildi”

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş, Anadolu Sohbetleri’nde açıklamalarda bulundu: “Özgür Özel Üst Yönetimi Tarafından Huzursuz Edildi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Basın Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programının konuğu, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş oldu. Elitaş, Kayseri’de yaşanan olaylar karşısında vatandaşı sağ duyulu olmaya çağırdı. Binlerce insanın nasıl aniden orada toplandığını ve sosyal medyaya nasıl düştüğünü sorgulayan Elitaş, Suriyeli vatandaşlar üzerinden bir organizasyonun yapılmaya çalışıldığını ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş, Özgür Özel’in normalleşme söylemlerinin aslında anormalleşme sürecine dönüştüğünü vurguladı. Özgür Özel’in farklı açıklamalar yaptığını belirten Elitaş, Hazine ve Maliye Bakanı ile CHP’li isimler arasındaki görüşmeler öncesinde Özgür Özel’in konuşmalarının parti içinde huzursuzluk yarattığını dile getirdi. Parti meclisini topladıktan sonra farklı açıklamalar yapmaya başlayan Özgür Özel’in normalleşme sürecini baskı veya parti tabanından gelen eleştirilerin etkilediğini söyledi.

CHP’nin “gölge bakan” ifadelerine de değinen Elitaş, Cumhurbaşkanı kabinesinin devam ettiğini ve kendileri için “gölge” ifadesinin uygun olmadığını belirtti. Kooperatif konusundaki eleştirilere hak verdiğini belirten Elitaş, konunun çözümü için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Ayrıca, yeni vergi paketinin tamamlandığını söyleyen Elitaş, taslağın yarın TBMM’ye sunulacağını duyurdu.

Sokak hayvanlarıyla ilgili yasayı da ele alan Elitaş, hayvanseverlerin barınaklardan sahiplenme yapabileceğini ve evlerinde besleyebileceklerini dile getirdi. Anadolu Sohbetleri programında AK Parti Genel Başkan Vekili olarak katılan Mustafa Elitaş’ın açıklamaları Haber7 kaynağından aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş, Anadolu Sohbetleri’nde açıklamalarda bulundu: “Özgür Özel Üst Yönetimi Tarafından Huzursuz Edildi”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin