1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ak Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Kampta Yeni Yol Haritasını Açıklayacak

Ak Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Kampta Yeni Yol Haritasını Açıklayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12-13 ve 14 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan istişare kampına, Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ile milletvekilleri katılacak. Kamp, 2028 seçimlerine yönelik yeni bir yol haritasının oluşturulması ve 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçim sonuçlarının değerlendirilmesi amacıyla düzenleniyor.

Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Hakan Şeref Olgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp programının Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun açılış konuşması ile başlayacağını belirtti. Programda, Teşkilat İşleri, Medya Tanıtım, Mali İşler ve Milli Güvenlik ile Göç Politikaları başkanlıklarının sunumları yapılacak. Ayrıca, parti TBMM Grup Başkanlığı tarafından Meclis faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verilecek.

Olgun, Dervişoğlu’nun kamp süresince 13 Temmuz Cumartesi günü Afyonkarahisar’da esnaf ziyaretinde bulunacağını ve Çay Vişne Festivali’ne katılacağını açıkladı. Kampın gündeminde ise yeni yol haritasının çizilmesi, eksiklerin tamamlanması ve seçimlere hazırlık sürecinin ele alınması yer alıyor. Olgun, kamp sürecinde herkesin görüşlerini açıklayacağını ve buna göre yeni bir yol haritası oluşturacaklarını belirtti. Yerel seçim sonuçları değerlendirilecek ve zamanında veya erken genel seçimlere hazırlıkların yapılacağı vurgulandı.

Partinin daha önceki seçimlerden edindikleri tecrübeler doğrultusunda seçime hazırlık sürecinin iyileştirilerek eksik alanların giderileceği dile getirildi. Kamp sürecinin, partinin gelecekteki politikalarını belirleyecek önemli bir adım olduğu vurgulanırken, programın kapsamlı ve verimli geçmesi için tüm katılımcıların aktif bir şekilde katkıda bulunması gerektiği ifade edildi. Bu doğrultuda, kampta yapılacak çalışmaların partinin geleceği açısından büyük önem taşıdığı ve katılımcıların bu bilinçle hareket etmelerinin bekledikleri belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ak Parti Genel Başkanı Dervişoğlu Kampta Yeni Yol Haritasını Açıklayacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin