1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Genel Merkezi’nden Tragediye Destek: Pelin Karaca’nın Ailesine Taziye Ziyareti

AK Parti Genel Merkezi’nden Tragediye Destek: Pelin Karaca’nın Ailesine Taziye Ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Manisa’nın Alaşehir ilçesine ziyarette bulundu. Ziyaret, 21 yaşındaki Pelin Karaca’nın öldürülmesiyle ilgili ailesine taziye için gerçekleştirildi. Keşir ve beraberindeki heyet, Karaca’nın anne ve babasına başsağlığı dileyerek sabır diledi. Anne Nihal Dönmez, kızının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini belirtti. Bu durum üzerine Keşir, Erdoğan’ı arayarak durumu iletti. Erdoğan da aileye taziyelerini ileterek yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

Erdoğan, aileye sabır dileyerek devletin gereken adımları atacağını belirtti. Dönmez, kızının en büyük hayalinin Erdoğan’la görüşmek olduğunu dile getirdi. Erdoğan ise bu dileği gerçekleştiremeyeceğini ancak cennette buluşma temennisinde bulundu. Keşir ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Pelin Karaca’nın uzun süredir kayıp olduğunu ve maalesef kötü bir haber aldıklarını ifade etti. Kadına karşı işlenen suçların cezalarının artırılması konusunda çalışmalar yapıldığını ve Erdoğan’ın bu konuda talimat verdiğini belirtti. Ayrıca, AK Parti Kadın Kolları MYK üyeleri de ziyarette yer aldı.

Olay, 26 Eylül tarihinde Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşandı. Pelin Karaca’nın 37 yaşındaki Ali U. ile tartıştığı esnada aracının freni boşaldı ve Karaca’nın ölümüne neden oldu. Ali U. ifadesinde, Karaca’yı aracının altına aldığını ve cesedini Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı bir mahalle yakınlarındaki ormanlık alana bıraktığını söyledi. Polis ekipleri, zanlının tarif ettiği yerde Karaca’nın cesedini buldu ve zanlı tutuklandı.

Haber Kaynağı: AA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Genel Merkezi’nden Tragediye Destek: Pelin Karaca’nın Ailesine Taziye Ziyareti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin