1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: Bitlis’te 10 Belediyeyi Kazandık, Şahlanış Dönemi Başlıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: Bitlis’te 10 Belediyeyi Kazandık, Şahlanış Dönemi Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, partisinin il başkanlığında düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programında yaptığı konuşmada, yürüttükleri başarılı çalışmalarla Bitlis’teki 13 belediyeden 10’unu kazandıklarını dile getirdi.

Ülke sorunlarının çözümü, Türkiye’nin bölgesel ve küresel bir güç olarak ilerlemesi ve 85 milyon insanın refahının artması için verdikleri mücadeleyi sürdüreceklerini vurgulayan Akbaşoğlu, “Bitlis’te her alanda çalışmalar devam ediyor. Güroymak ve Hizan belediyelerini de kazandık. Bu belediyelerde de AK Parti farkını ortaya koyacak ve önemli başarılara imza atacağız. Bu tercihler, güven ve istikrar ortamının sağlanarak daha yaşanabilir, güvenli, huzurlu ve refah seviyesi yüksek bir Bitlis ve dolayısıyla Türkiye’nin, bölgesel ve küresel anlamda yeni bir dünyanın kurulmasına katkı sağlayacaktır. AK kadroların önemi buradadır.” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin evrensel fayda sağlayacak siyasetin odak noktası olduğunu belirten Akbaşoğlu, “Sıkıntılar yaşadığımız bir dönemdeyiz. Dünyada birçok merkez ve odak bulunması sebebiyle etkileşim halindeyiz. Ekonomik dalgalanmalar ve pandemi gibi faktörler dünya genelinde hissediliyor. Ancak orta vadeli programımız sayesinde enflasyonun azaldığını ve önümüzdeki yıllarda daha da düşeceğini görmekteyiz. Bu süreçte umudumuzu kaybetmeden çalışmaya devam ederek yeni bir döneme adım atacağız.” ifadelerini kullandı.

Geleceğe emin adımlarla ilerleyeceklerini belirten Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde batıdan doğuya, kuzeyden güneye her bölgeye eşit yatırımlar yapıldığını ve hizmetler sunulduğunu belirtti. Bu başarı hikayesinin AK kadrolar tarafından yazıldığını vurgulayan Akbaşoğlu, birlik ve beraberlik içinde yeni bir dünya kurmaya hazır olduklarını kaydetti.

Sonuç olarak, Akbaşoğlu’nun Türkiye’nin küresel anlamda güçlü bir aktör olması ve adaletin hakim olduğu bir dünya için AK kadroların çalışmaya devam edeceğini vurguladığı konuşması, AK Parti’nin Bitlis ve Türkiye genelinde yaptığı çalışmaların başarıyla devam ettiğini ve halkın refahı için verdikleri mücadeleyi sürdüreceklerini göstermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: Bitlis’te 10 Belediyeyi Kazandık, Şahlanış Dönemi Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin