1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Grup Toplantısında Bomba İsimler! Hangi Belediye Başkanları Partiye Geçiyor?

AK Parti Grup Toplantısında Bomba İsimler! Hangi Belediye Başkanları Partiye Geçiyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün yapılacak olan AK Parti Grup Toplantısı’nda, YRP’den geçiş yapacak olan belediye başkanlarına rozet takılması bekleniyor. Bu belediyeler arasında Ağrı Eleşkirt Yayladüzü Beldesi Belediye Başkanı Selahattin Aysu, Ağrı Eleşkirt Yücekapı Beldesi Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, Ağrı Hamur ilçe Belediye Başkanı İsmet Aslan, Batman Beşiri İlçe Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut, Batman Beşiri İkiköprü Beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Karabulut, Batman Merkez Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Bingöl Yedisu İlçe Belediye Başkanı Sedat Uçar, Kırşehir Çiçekdağı Köseli Belde Belediye Başkanı Mustafa Duran, Konya Yalıhüyük İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Konya Hüyük İlçe Belediye Başkanı Sadık Sefer, Sivas Merkez İlçe Belediye Başkanı Ali Aydemir, Trabzon Vakfıkebir İlçe Belediye Başkanı Fuat Koçal, Trabzon Arsin İlçe Belediye Başkanı Hamza Bilgin bulunmaktadır.

AK Parti’nin bu yeni üyeleri arasında yer alacak olan belediye başkanları, YRP’den, HDP’den, İYİ Parti’den, DP’den ve bağımsız olarak görev yapmış isimlerden oluşmaktadır. Bu isimlerin farklı siyasi geçmişlere sahip olmaları, AK Parti’nin geniş bir tabana seslenerek birlik ve beraberlik mesajı vermesine olanak sağlayacaktır. Belediye başkanlarının katılımıyla AK Parti’nin gücü ve etkisi daha da artacak.

AK Parti Grup Toplantısı’nda yapılacak olan rozet takma töreninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da öncülük yapması beklenmektedir. Bu törenin, partinin birlik ve beraberliği pekiştirmesi, yeni üyelerle birlikte daha da güçlenmesi açısından önem taşımaktadır. Belediye başkanlarının da AK Parti çatısı altında hizmet vermeye devam etmeleriyle, yerel yönetimlerde daha etkin ve verimli çalışmaların gerçekleşmesi beklenmektedir.

AK Parti’nin, geniş bir tabana hitap ederek bütün kesimleri kucaklaması, hükümetin politikalarını ve projelerini daha etkin bir şekilde hayata geçirmesine olanak sağlayacaktır. Yeni üye belediye başkanlarının da tecrübelerini ve bilgi birikimlerini bu doğrultuda değerlendirmesiyle, Türkiye’nin daha ileriye gitmesi ve gelişmesi hedeflenmektedir. Yapılacak olan AK Parti Grup Toplantısı, partinin birlik ve beraberliğini pekiştirmesi yanı sıra, ülke genelinde daha fazla destek ve güven sağlaması açısından da önemli bir adım olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Grup Toplantısında Bomba İsimler! Hangi Belediye Başkanları Partiye Geçiyor?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin