1. Haberler
  2. Ankara
  3. AK Parti İl Başkanı Çağlayan: CHP’nin Yalanları Ortaya Çıktı!

AK Parti İl Başkanı Çağlayan: CHP’nin Yalanları Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP’li milletvekili Kayıhan Pala’nın kömür politikaları hakkındaki açıklamalarını eleştirdi. Çağlayan, CHP’nin kömürden çıkma politikasını desteklemesine rağmen, AK Parti olarak kömür üretimini artırmak istediklerini belirtti. Çağlayan, CHP’nin Zonguldak’taki kurmaylarının Ankara’da farklı şeyler söylediğini ve milletvekillerinin konuşmalarına itiraz etmediklerini vurguladı.

Çağlayan ayrıca CHP İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun dolmuş zamlarına ilişkin açıklamalarına da cevap verdi. Zaimoğlu’nun, zamların belediye tarafından değil komisyon kararıyla yapıldığını iddia etmesine karşın Çağlayan, belediye meclisinin oy birliğiyle kabul ettiği kararlar doğrultusunda zamların gerçekleştiğini belirtti. Belediye tarafından yapılan zamların enflasyon oranlarının üzerinde olduğunu ifade eden Çağlayan, CHP’nin yaygara yaparak sorumluluktan kaçmaya çalıştığını söyledi.

Bunun yanı sıra CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun geçmişte yaptığı açıklamaları hatırlatan Çağlayan, dolmuş zamlarının belediye tarafından belirlendiğini ve CHP’nin bu konuda yanıltıcı bilgiler verdiğini belirtti. Çağlayan, zamların prosedüre uygun şekilde esnaf odaları ve valilik onayıyla gerçekleştiğini vurguladı.

Son olarak, Çağlayan, yerel haberlerde yapılan herhangi bir editoryal müdahale olmadığını belirtti ve haberlerin tamamının Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlandığını ifade etti. Bu haberlerin hukuki muhatabının ise haberleri servis eden ajanslar olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti İl Başkanı Çağlayan: CHP’nin Yalanları Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin