1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AK Parti İl Gençlik Üyesi Betül Önderoğlu Hayatını Kaybetti

AK Parti İl Gençlik Üyesi Betül Önderoğlu Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saat 22.30 civarında, Çankaya ilçesinde bulunan Dikmen Caddesi’nde bir trafik kazası meydana geldi. Araç sürücüsü Barış Önderoğlu’nun kontrolünü kaybettiği 06 ENA 742 plakalı otomobil, bir ağaca çarptı. Kazada, aracın yarısı diğer şeritten gelen ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 BEH 713 plakalı başka bir araca çarptı, diğer yarısı ise ağaca sıkıştı.

Kaza yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sevk edildi. Kazada, sürücü Barış Önderoğlu, ablası AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu ve arkadaşı Ayşenur Gök yaralandı. Maalesef, Betül Önderoğlu hastaneye kaldırıldığında hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi ise devam etmektedir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Betül Önderoğlu’nun ölümüyle ilgili taziye mesajı paylaştı. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de taziye mesajları yayımladılar, Betül Önderoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti İl Gençlik Üyesi Betül Önderoğlu Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin