1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan Sert Açıklamalar: “Ellerinizi Kaldırın Ki Şerefiniz Olsun!”

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan Sert Açıklamalar: “Ellerinizi Kaldırın Ki Şerefiniz Olsun!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, basın mensuplarıyla “Gündem İzmir” başlığı altında bir araya geldi. İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği katliamı kınayan Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ne çağrıda bulundu. Gazze’nin kardeş şehir ilan edilmesini desteklediğini belirten Saygılı, Tel-Aviv’in aynı şekilde kardeşlikten çıkarılması gerektiğini vurgulayarak, kardeşliği seçerken şerefli olunması gerektiğini ifade etti.

Elektrik kaçağı faciasıyla ilgili konuşan Saygılı, yaşanan olayı insan hayatının ön planda tutulması gerektiğini belirterek, hukuki sürecin adaletli bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Aynı zamanda Alsancak’ta yaşanan bu olayla ilgili yaşanan gelişmeleri şeffaf bir şekilde takip edeceklerini ve sorumluların cezalandırılmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Despina Vandi’nin Çeşme’deki konserine ilişkin eleştirilerde bulunan Saygılı, Türk sanatçıların tercih edilmemesini ve Türkiye’nin ortak değerlerinin alet edilmesini kınadı. Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıl dönümünden kısa bir süre önce Yunan şarkıcının davet edilmesini manidar bulduklarını ifade ederek, Çeşme Belediye Başkanı’nı eleştirdi.

İZBAN’daki 90 dakika meselesinin çözümüne katkı sağladıklarını ve sorunun nihayet çözüme kavuştuğunu belirten Saygılı, Eşrefpaşa Hastanesi’nde yapılacak ek bina inşaatı ile ilgili sürekli takipçi olacaklarını ve işin tamamlanması için çalışacaklarını belirtti.

Memur eylemleri ve sosyal denge tazminatı konusunda da açıklamalarda bulunan Saygılı, İzmirlilerin yaşam kalitesini yükseltirken maliyetlerini düşüreceklerine dair taahhütlerini yineledi. Havaların ısınmasıyla ortaya çıkan Körfez’deki pis koku problemine de değinen Saygılı, çevre felaketinin çözümü için adım atılmadığını ve sorunun hala devam ettiğini belirterek, İzmir Büyükşehir yetkililerini harekete geçmeye çağırdı. Son olarak, işe gelindiğinde eksikliklerin görmezden gelinmemesi gerektiğini vurgulayarak, Cemil Tugay yönetimindeki belediyenin çözüm üretmeye odaklanması gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan Sert Açıklamalar: “Ellerinizi Kaldırın Ki Şerefiniz Olsun!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin