1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Sözcüsü Çelik: “İsrail’in Soykırım Çetesi Planı Bölgede Ateşi Yaymaya Devam Ediyor”

AK Parti Sözcüsü Çelik: “İsrail’in Soykırım Çetesi Planı Bölgede Ateşi Yaymaya Devam Ediyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kozan 8. Olağan İlçe Kongresi’nde konuşan Çelik, AK Parti ile Cumhur İttifakı’nın amacının büyük ve tam bağımsız bir Türkiye olduğunu vurguladı. Bölgede barış içinde bir gelecek inşa etmeyi hedeflediklerini belirten Çelik, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyledi. İsrail’in bölgedeki saldırılarına da değinen Çelik, bu ülkenin bölgedeki halklara düşmanlık yaparak ilerlediğini belirtti.

İsrail’in “arz-ı mevud” planı için bölgedeki saldırılarına devam ettiğini ifade eden Çelik, Cumhurbaşkanı’nın öngörülerinin gerçekleştiğini ve Türkiye’nin bölge barışına yönelik bir duruş sergilediğini dile getirdi. Türkiye’nin güçlü olduğunu vurgulayan Çelik, Batı medeniyetinin bölgeye kan ve gözyaşı getirdiğini ve bu şebekenin bir gün yargılanacağını belirtti.

TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısı hakkında da konuşan Çelik, bu saldırının bölgesel gelişmelerle bağlantılı olduğunu ifade etti. Terör şebekelerinin belli odaklar tarafından kullanıldığını belirten Çelik, Türkiye’nin iç cephede güçlü olduğunu ve terörle mücadele konusunda kararlı olduğunu söyledi. Çelik, saldırıda şehit olan ve yaralanan TUSAŞ çalışanlarının daha çok çalışacakları mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin iç cepheyi güçlendirmekten sıkça bahsettiklerini hatırlatan Çelik, iç birliğin Türkiye’nin dışarıya karşı daha güçlü mücadele etmesini sağlayacağını dile getirdi. Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin Cumhur İttifakı tarafından temsil edildiğini vurgulayan Çelik, Türkiye’nin gelecekte huzur ve barış içinde olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Çelik, vatandaşların taleplerinin farkında olduklarını ve ekonomik olarak rahatlamalarını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Türkiye’nin yaşadığı türbülanslarda birlik ve beraberliğini korumasının önemine vurgu yapan Çelik, Türk, Kürt, Alevi ve Sünni vatandaşların bir arada geleceğe yürüyeceklerini belirtti. Kongrenin ardından Prof. Dr. Erdal Baykan’ın kabrini ziyaret eden Çelik, kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Sözcüsü Çelik: “İsrail’in Soykırım Çetesi Planı Bölgede Ateşi Yaymaya Devam Ediyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin