1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrail Dışişleri Bakanına Sert Tepki!

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrail Dışişleri Bakanına Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın sosyal medya platformundan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan paylaşımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, Katz ve benzerlerinin insanlığa karşı işledikleri suçlardan dolayı, insanlık değerlerini savunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saldırdıklarını belirtti. Katz’ı Nazi ve katil olarak tanımlayan Çelik, onu bir cinayet şebekesinin üyesi olarak nitelendirdi. Katz’ın cinayet ve soykırımı öven bir barbarlığın temsilcisi olduğunu söyleyen Çelik, Gazze direnişini insan onurunun zirvesi olarak nitelendirdi ve insanlığın değerlerine karşı işlenen suçlardan dolayı Katz ve diğer suçluların hukuk önünde hesap vermeleri gerektiğini vurguladı.

Ömer Çelik, Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı yaptığı saldırıyı kınadı ve bu saldırının insanlık değerlerine aykırı olduğunu belirtti. Katz ve onun gibi insanların insanlık suçlarından dolayı kınanması gerektiğini ifade eden Çelik, insan onurunu korumanın ve barbarlığa karşı durmanın önemine vurgu yaptı. Katz’ın suçlarını övmesi ve savunmasının kabul edilemez olduğunu dile getiren Çelik, insan haklarına, adalet ve hakkaniyete saygı duyulması gerektiğini vurguladı.

Çelik, Katz ve benzeri kişilerin insanlık suçlarına karşı sessiz kalmamaları gerektiğini ve bu tür saldırıların asla kabul edilemeyeceğini belirtti. İnsanlık onurunun korunması ve barbarlığa karşı durulması gerektiğini ifade eden Çelik, Katz ve onun gibi suçluların hesap vermesi gerektiğini söyledi. İnsan haklarının savunulması ve adaletin sağlanması için herkesin sorumluluk alması gerektiğini belirten Çelik, Katz’ın saldırısının kabul edilemez olduğunu ve bu tür davranışların karşılıksız kalmayacağını dile getirdi.

Sonuç olarak, Ömer Çelik’in Katz’a karşı yaptığı açıklamalar, insanlık suçlarına karşı duyarlılığın ve insan haklarının savunulmasının önemine vurgu yapmaktadır. Katz ve benzeri suçluların hesap vermeleri gerektiğini belirten Çelik, insanlık onurunun korunması ve barbarlığa karşı durulması gerektiğini ifade etmiştir. Adaletin sağlanması ve insan haklarının savunulması için herkesin sorumluluk alması gerektiğini vurgulayan Çelik, bu tür saldırıların kabul edilmeyeceğini ve suçluların hukuk önünde cezalandırılacağını belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrail Dışişleri Bakanına Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin