1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Sert İsrail Eleştirisi

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Sert İsrail Eleştirisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sözcüsü’nün açıklamalarına göre, Gazze’de insanlar büyük bir göç dalgasıyla ölümden kaçmaya çalışıyor ve büyük bir yoksulluk içinde yaşıyorlar. Cesetlere bile ulaşılamıyor ve Netanyahu hükümeti en soykırımcı hükümet olarak nitelendiriliyor.

İsrail, uluslararası toplumun çağrılarına uymuyor ve çoğunlukla bu çağrılara olumsuz yanıt vererek daha fazla insanı öldürmeyi tercih ediyor. Türkiye, Uluslararası Adalet Divanı’na başvurarak bir davaya taraf oldu ve daha geniş bir katılımın sağlanmasını umuyor.

14 Ağustos günü, AK Parti’nin 23. Kuruluş yıl dönümünde Cumhurbaşkanı’nın yapacağı konuşmaya davet ediliyor. Parti, Türkiye’nin en büyük partisi olarak yoluna devam ediyor ve dünya siyasetinde önemli bir marka haline geldiğini vurguluyor.

Cumhurbaşkanı liderliğinde Türkiye’nin geleceğe taşınması için mücadelenin devam edeceği belirtilirken, gençlerle ilgili pek çok faaliyetin yapılacağı duyuruluyor. Ayrıca genel olarak, vatandaşlarla buluşma, yeni Anayasa çalışmaları ve Kutlamaların düzenleneceği bilgisi veriliyor.

Muhalefetin, Can Atalay sebebiyle olağanüstü toplantı talep ettiği ve MHP’nin katılmayacağı bilgisine karşın, AK Parti’nin Meclis Başkanının çağrısını değerlendireceği ve tutumunun belirleneceği açıklanıyor. Değerlendirmelerin ardından tutumun paylaşılacağı ifade ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Sert İsrail Eleştirisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin