1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Parti, Vatandaşın Görüşlerini Erdoğan’a Direkt Aktaracak!

AK Parti, Vatandaşın Görüşlerini Erdoğan’a Direkt Aktaracak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti, vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a görüşlerini daha kolay ulaştırabilmesi için “beyaz sandık” uygulamasını başlatıyor. Yeni Şafak’tan Resul Ekrem Şahan’ın haberine göre, bu uygulamada yapay zeka kullanılacak, süzgeçten geçirilerek gerekli durumlarda dönüş yapılacak. Vatandaşların mektupları bir sisteme kaydedilip algoritma ile içlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın okuyacağı metin çıkarılacak, böylece talepler doğrudan Erdoğan’a iletilmiş olacak.

AK Parti, bu uygulama ile vatandaşlarla arasındaki gönül bağını artırmayı hedefliyor. Parti kaynakları, uygulamanın önümüzdeki dönemlerde farklılaştırılarak devam ettirileceğini ve milletle Erdoğan arasında yeni bir iletişim hatı açacaklarını belirtiyor. Ayrıca, delege seçimlerini büyük oranda tamamlayan AK Parti, tüm delegelere beklentilerini, uyarılarını ve isteklerini soracak. Kapalı zarf usulü ile beklentiler genel merkeze ulaştırılacak, böylelikle milletten ve parti teşkilatından görüş alınmış olacak.

AK Parti’nin her ilçede 400’ü aşkın delegesi bulunuyor ve bu da Türkiye genelinde yaklaşık 400 bin delegeye denk geliyor. 2028’e giden yolda hata yapmamak için bu gibi uygulamaların daha kapsayıcı ve kuşatıcı adımlarla destekleneceği belirtiliyor. Ayrıca, yapılan büyük değişimle 41 il başkanı ile 547 ilçe başkanının değiştirildiği bilgisi de paylaşıldı.

Bu yenilikçi adımların yanı sıra AK Parti’nin gelecek dönemlerde benzer uygulamaları devam ettirerek milletle olan iletişimini güçlendireceği vurgulanıyor. Parti, vatandaşların talep ve beklentilerini daha yakından takip etmek ve çözüm odaklı çalışmalarını hızlandırmak amacıyla “beyaz sandık” uygulamasını hayata geçiriyor. Tüm bu adımlarla, AK Parti’nin hem içeriden hem de dışarıdan gelecek geri dönüşlere daha hızlı ve etkin bir şekilde yanıt verebileceği düşünülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti, Vatandaşın Görüşlerini Erdoğan’a Direkt Aktaracak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin