1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AK Parti’li Çelik: “Gurbetçilerimizin ölümü büyük acı”

AK Parti’li Çelik: “Gurbetçilerimizin ölümü büyük acı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’li Çelik’in yaptığı açıklamalardan önemli noktalar ise şunlardır: Almanya’da iki vatandaşımızın yangında hayatını kaybettiği üzücü bir olay yaşanmıştır. Dileriz ki Allah rahmet eylesin ve gurbetteki vatandaşlarımıza baş sağlığı dileriz. Kongre sürecine yönelik takvim işlemeye başlamıştır ve toplantılarımız sırasında sunumlar yapılmıştır. 12 Eylül darbesinin 44. yıl dönümünde bu darbenin Türkiye’ye verdiği zararları konuşmaya devam etmekteyiz. Darbenin Türkiye’nin milli egemenliğini çalmaya yönelik dış kaynaklı bir proje olduğu görülmektedir.

Darbe anayasasından kurtulmak için net ve ciddi bir sivil anayasa hedefimiz bulunmaktadır. Darbenin izlerinin hem lafzına hem de ruhuna sindiği, Türkiye’nin bu anayasadaki engelleri aşması gerektiği açıktır. Türkiye’nin sivil bir anayasaya ihtiyacı vardır.

AK Parti’nin Türkiye Buluşmaları adı altında yaptığı çalışmaların önemli olduğunu belirtmek isterim. Siyasetin temel amacının toplumdaki huzuru sağlamak olduğuna inanıyor ve sivil siyasetin önemini vurguluyorum. Siyasetin yegane sicil amiri vatandaştır.

Ayşenur Ezgi Eygi’nin İsrail ordusu tarafından öldürülmesi ve bu konudaki çifte standartlar üzerinde durulmuştur. İsrail’in yaptığı katliam ve ABD’nin bu konudaki tutumu eleştirilmiştir. Yunanistan ile yaşanan sorunlar ve yakın zamandaki gelişmeler de önemsenmiş ve diyalog yolunun açık olması gerektiği vurgulanmıştır.

Son olarak, CHP’nin siyasetteki rolü ve erken seçim tartışmaları ele alınmıştır. CHP’nin siyasi duruşu ve sorunlara yaklaşımı hakkında önemli açıklamalar yapılmıştır. Terörü himaye edenlerin karşı karşıya kalacağı zorluklar ve Fransa’daki çifte standartlar da ele alınmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti’li Çelik: “Gurbetçilerimizin ölümü büyük acı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin