1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. AK Partili Hamza Dağ’dan sert tepki: “CHP’nin yalanları ortaya çıktı!”

AK Partili Hamza Dağ’dan sert tepki: “CHP’nin yalanları ortaya çıktı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir ve İstanbul’daki kentsel dönüşüm projeleri için yabancı kredilerin onaylanmamasıyla ilgili sözlerine cevap verdi. Dağ, Özel’in açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, İzmir’in bekleyen kredisi olmadığını ve bakanlık tarafından onaylanan kentsel dönüşüm projelerinin 10 senedir gerçekleştirilmediğini ifade etti. Dağ ayrıca, İzbeton kooperatif modelinden toplanan paraların kaybolduğunu ve mağdur olan vatandaşların hesaplarının CHP tarafından sorulması gerektiğini vurguladı.

CHP Genel Başkanının popülizmi bırakıp gerçekleri görüp CHP’li belediye başkanları ve il temsilcilerine hesap sorması gerektiğine dikkat çeken Dağ, İzmir’deki kentsel dönüşüm projelerinin ertelenmesinin, CHP’nin siyasi çıkarı için yapılmasından kaynaklandığını belirtti. Dağ, projelerin 10 yıldır yapılmadığına ve onay bekleyen kredilerin bulunmadığına dair gerçekleri açıkladı.

Öte yandan, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda Dağ, İzmir’deki kentsel dönüşüm projelerinin birinci parti olma tehdidi olarak algılanmasını eleştirdi. Projelerin vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için yapıldığını ve siyasi hesaplarla engellenmemesi gerektiğini savundu.

Dağ’ın açıklamalarının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuyla ilgili yeni bir açıklama yapması bekleniyor. Dağ, sosyal medya üzerinden de konuyu takipçileriyle paylaşarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve gerçeklerin ortaya çıkması için çaba sarf ettiğini belirtti. Bu gelişmelerin, İzmir ve İstanbul’daki kentsel dönüşüm projelerinin geleceği üzerinde de etkili olması bekleniyor. Sonuç olarak, siyasi çekişmelerin geride bırakılarak, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerin ön planda tutulması gerektiği vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Hamza Dağ’dan sert tepki: “CHP’nin yalanları ortaya çıktı!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin