1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Partili Hamza Dağ’dan Şok Açıklama: “Alsancak’ta Yaşanan Elektrik Faciası Hakkında Konuştu!”

AK Partili Hamza Dağ’dan Şok Açıklama: “Alsancak’ta Yaşanan Elektrik Faciası Hakkında Konuştu!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Habertürk yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Dağ, İzmir-Alsancak’ta meydana gelen elektrik faciası hakkında açıklamalarda bulundu.

Olayda hayatını kaybeden iki vatandaşın ismi İnanç Öktemay ve Enver Dündar Başar Sokak’taki su birikintisine basarak elektrik akımına kapılmışlardı. Özge Ceren Deniz ise arkadaşına yardım etmek isterken aynı şekilde akıma kapılarak yere düşmüştü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Alsancak’ta yaşanan faciada belediye başkanı olsaydı, suçu başkasında aramak yerine vicdani sorumluluğu üstlenerek hadisenin sorumluluğunu alacağını belirtti. Dağ, aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu 2024 seçimlerinde CHP seçmeninden oy aldığını ve CHP’nin oy gücünün azaldığını ifade etti. Seçimlerde CHP tabanından da oy aldığını belirten Dağ, seçimi kazandıklarında zafer yerine sorumluluk duygusuyla hareket edeceklerini vurguladı.

Muhalefetin sürekli erken seçim istemesi konusunda ise Dağ, bu durumun siyasetteki istikrarsızlığa sebebiyet vereceğini ve gelenek haline getirilmesinin yanlış olduğunu belirtti. Ayrıca muhalefetin belediye hizmetlerine odaklanması gerektiğini önerdi. Anayasa mevzusunun tartışılmasının faydalı olduğunu savunan Dağ, HÜDA Par’ın siyasete yön verme ihtimalinin olmadığını da söyledi.

Olayın yaşandığı Konak ilçesindeki İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz’in çevredekiler tarafından su birikintisinden çıkarılmalarına rağmen hastanede kurtarılamadığı belirtildi. Bu üzücü olayın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, halkın ve siyasetçilerin öncelikli olarak belediyelere odaklanması gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Hamza Dağ’dan Şok Açıklama: “Alsancak’ta Yaşanan Elektrik Faciası Hakkında Konuştu!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin