1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AK Partili Vekil: Erdoğan, İsrail’in vahşetine dur diyecek!

AK Partili Vekil: Erdoğan, İsrail’in vahşetine dur diyecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, CNN TÜRK’e yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda yapacağı konuşma öncesinde adaletten yana olduğunu vurguladı. Kasapoğlu, Cumhurbaşkanının İsrail’in vahşetine dur demek için en güçlü ses olacağını belirtti.

Kasapoğlu’nun konuşmasından satır başları şu şekilde:

Dünya, Filistinlilerin maruz kaldığı vahşeti görmese de bizler yaşamaktayız. Bu vahşetin önemli bir sorunu olan genel kurulda ezber bozulmalı ve bu vahşete dur denilmelidir. Cumhurbaşkanının 14. konuşması gerçekleşecek ve tarihe geçen konuşmalar yapmıştır. Dünya 5’ten büyüktür konuşması ise unutulmamalıdır. Cumhurbaşkanı her zaman mazlumdan yana olmuştur ve adaletin her zaman savunucusu olmuştur. BM ve diğer kuruluşlar insanlık adına harekete geçmelidir.

Türkiye, mazlumdan yana olan bir ülke olarak bilinmektedir. Herkesin tahammül edemeyeceği sahneler yaşanmaktadır ve küresel sistemin barışı sağlamada başarısız olduğu gözlemlenmektedir. Türkiye, barış için çaba harcayan bir ülke olmaya devam edecek ve Filistin meselesinde de aktif rol alacaktır. Uluslararası platformlarda kendini gösterecek ve barış için gereken adımları atacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Vekil: Erdoğan, İsrail’in vahşetine dur diyecek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin