1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Partili Vekil Hüseyin Yayman’dan Müsavat Dervişoğlu’na Sert Tepki: “Sen Kimsin!”

AK Partili Vekil Hüseyin Yayman’dan Müsavat Dervişoğlu’na Sert Tepki: “Sen Kimsin!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, A Haber canlı yayınında İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na karşı sert bir tavır sergiledi. Dervişoğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ip fırlatmasını eleştiren Yayman, Dervişoğlu’nun Bahçeli’nin milliyetçiliğini sorgulamasının yanlış olduğunu belirterek, Meclis’teki bir anısını paylaştı. Yayman, İYİ Partili bir vekilin kendisine yaklaşıp, “siz bizim oylarımızla Meclis’e geldiniz” dediğini ve Dervişoğlu’nun o dönem Grup Başkanvekili olduğunu hatırlattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılan açıklamalar sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun en sert tepkisi geldi. Dervişoğlu, Bahçeli’nin açıklamalarını eleştirerek, “Bu ülkenin geleceğini koruyacak olmanın hayal dahi edilemeyecek bir durum olduğunu” belirtti. Bahçeli’nin idam ipi fırlatma eyleminin ardından Bahçeli, ipi isteyerek odasındaki askılığa astı ve üzerine İYİ Parti logolu poşeti taktı.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, A Haber canlı yayınında Müsavat Dervişoğlu’na sert ifadelerle yüklendi. Yayman, Dervişoğlu’nun Devlet Bahçeli’nin milliyetçiliğini sorgulamasını eleştirerek, kendisine “Sen kimsin kardeşim?” sorusunu yöneltti. Daha sonra Meclis’teki anısını paylaşarak, Dervişoğlu’nun o dönem Grup Başkanvekili olduğunu ve konuşma yapmadığını hatırlattı. Yayman aynı zamanda Dervişoğlu’nun Bahçeli’yi görünce elini öpmeye çalıştığını iddia etti.

Yayman’ın sözleri giderek sertleşerek devam etti. Yayman, Dervişoğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş ile özdeşleşmiş bir isme ip attığını belirterek, Dervişoğlu’nun Bahçeli’yi gördüğünde elini öpmeye çalıştığını iddia etti. Yayman’ın sert tepkisi ve eleştirileri A Haber canlı yayınında gündem oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Vekil Hüseyin Yayman’dan Müsavat Dervişoğlu’na Sert Tepki: “Sen Kimsin!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin