1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Partili Vekilden Gezi Parkı Açıklaması: “Gezi Bir Terör Eylemidir”

AK Partili Vekilden Gezi Parkı Açıklaması: “Gezi Bir Terör Eylemidir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, DEM Partisi’nin Gezi Parkı terör eylemleri için verdiği önergeye sert tepki gösterdi. Gökçek, Gezi olaylarını bir terör eylemi olarak nitelendirdi ve Berkin Elvan’a patlayıcı maddeler koyarak sokaklara salanların terörist olduğunu belirtti.

Gökçek, konuşmasında Gezi Parkı’nda Atatürk ile Abdullah Öcalan’ın fotoğraflarını yan yana asanları, Türk bayrağını yakanları ve Ankara’da engelli araçlarını yakıp kaldırım taşlarını atanları eleştirdi. Medya kuruluşlarının araçlarını yakanların özgürlükten bahsetmesinin çelişkili olduğunu vurgulayan Gökçek, Gezi olaylarının bir terör eylemi olduğunu belirtti. Ayrıca Gezi protestolarının ardında yabancı güçlerin olduğunu ve havalimanı yapımına karşı çıkanların gerçek amacının ne olduğunu sorguladı.

Ak Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Gezi olayları sırasında arkasında yabancı güçler olduğunu savunarak, protestoların Türkiye’nin ekonomisini zora soktuğunu ve ülkeyi kaosa sürüklediğini ifade etti. Gökçek, olayların altı saat öncesinde uluslararası medyanın Gezi Parkı’na yoğun ilgi göstermesinin arkasında yatan nedenleri sorguladı ve eylemcilerin taleplerini eleştirdi.

Gökçek, Gezi olaylarının Türk halkının iradesine karşı bir darbe girişimi olduğunu belirterek, seçilmiş lider Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılan bu tür eylemlerin demokrasiye zarar verdiğini söyledi. Son olarak, Berkin Elvan’ın ölümüne sebep olanların terörist olduğunu ve Türkiye’nin demokratik bir ülke olduğunu vurguladı.

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Gezi Parkı olaylarını terör eylemi olarak nitelendirdi ve protestoların arkasında yabancı güçlerin olduğunu iddia etti. Gökçek, havalimanı ve THY’ye karşı çıkanların gerçek amaçlarını sorguladı ve Türkiye’nin demokratik bir ülke olduğunu savundu. Son olarak, Gezi Parkı eylemlerinin demokrasiye zarar verdiğini ve seçilmiş liderlere karşı darbe girişimi anlamına geldiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Vekilden Gezi Parkı Açıklaması: “Gezi Bir Terör Eylemidir”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin