1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AK Partili Yenişehirlioğlu, sahipsiz hayvanlar için büyük adım attı: İşte detaylar!

AK Partili Yenişehirlioğlu, sahipsiz hayvanlar için büyük adım attı: İşte detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, sahipsiz hayvanlar konusundaki düzenleme çalışmalarını tamamlayarak raporunu AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci’ye sundu. Rapor dosyasının bir kopyasını Güler’e, diğer bir kopyasını ise Kirişci’ye takdim ettiğini açıkladı. Yenişehirlioğlu, her vatandaşın duyarlı ve çözüm odaklı olması gerektiğini vurgulayarak konunun tarafsız bir şekilde ele alınması gerektiğini belirtti.

Sorunun çözümüne yönelik bir süre boyunca titizlikle yürütülen çalışmanın tamamlandığını ifade eden Yenişehirlioğlu, Bakanlar, siyasetçiler, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, mağdurlar ve aileleri, hayvanseverler, sanatçılar, basın mensupları ve kanaat önderleri gibi toplumun çeşitli kesimlerinden gelen önerileri dinlediğini ve rapor haline getirdiğini belirtti. Yenişehirlioğlu, toplumun katılımının önemine vurgu yaparak aldıkları görüşlerin komisyon ve yasama süreçlerine ışık tutacağını ve faydalı olacağını düşündüğünü aktardı.

Çalışmanın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve herkesin katkı sağladığını ifade eden Yenişehirlioğlu, hazırlanan dosyanın bir kopyasını AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’e diğer bir kopyasını da Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci’ye sunduğunu açıkladı. Konunun duyarlı ve çözüm odaklı bir yaklaşımla ele alınması gerektiğini belirten Yenişehirlioğlu, insanların öncelikle insan, ardından hayvan ve çevre sağlığını korumayı amaçlayan bu çalışmanın toplumun beklentilerini karşılayacak net bir çözüme ulaşmasını umduğunu belirtti. Hazırlanan raporun toplumun her bireyini ilgilendiren bu sorunun çözümüne büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Yenişehirlioğlu, sahipsiz hayvanlar için büyük adım attı: İşte detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin