1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AK Parti’nin Eskişehir’de Yükselişi

AK Parti’nin Eskişehir’de Yükselişi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir Orman Fidanlığı’nda partisi tarafından düzenlenen Teşkilat Pikniği’ne katılarak burada gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Dağ, 23 yıl önce millete hizmet için kurulan AK Parti’nin, bu davaya inanan teşkilatın her bir neferinin alın teriyle, azmiyle ve inancıyla büyüdüğünü söyledi.

Partisinin 22 yıldır milletin iktidar emanetini büyük sorumluluk bilinciyle taşıdığını ve çizgisinin, duruşunun ve mücadelesinin yol arkadaşlarının omuzlarında yükseldiğini belirten Dağ, “Bu yüzden AK Parti, millet ve vatan uğruna, fedakarlığın, özverinin simgesidir. AK Parti geleceğin partisidir. AK Parti sadece Türkiye’deki değil dünyadaki mazlumların da umutlarının yeşerdiği partidir. Siyasetin çok daha üstünde dava ruhuyla yoğrulmuş vatan evlatlarının partisidir. Her zerresiyle yerlidir, her duygusuyla millidir.” dedi.

Dağ, AK Parti teşkilatları olarak el birliğiyle ördükleri bu başarı taşlarının çıkarcı çevrelere peşkeş çekilmesine asla izin vermemeleri gerektiğini vurgulayarak, “Bizler ailemize, çoluk çocuğumuza, kendimize harcayacağımız zamanın büyük bir bölümünü milletimize hizmet yolunda harcıyoruz. Bundan da büyük memnuniyet duyuyoruz. Bunu da siyasetin gerektirdiği bir ciddiyet olarak yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Dağ, İstanbul ve Ankara’nın 5 yıldır, Eskişehir ve İzmir’in ise 25 yıldır muhalefetin belediyeleriyle yönetildiğine dikkat çekerek, siyasetin ciddiyetinin önemine vurgu yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın da AK Parti iktidarının, Türkiye Cumhuriyeti ve hatta dünya tarihinde biricik bir iktidar olduğunu belirtti. Aynı tarihi başarıları yaşatacak bir motivasyonla çalışarak AK Parti’nin ilerleyen dönemlerini de inşa etmek gerektiğinin altını çizdi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, AK Parti’nin milletin umutlarını, inançlarını ve değerlerini omuzlarında taşıyan bir dava hareketi olduğunu belirtti. Sahipsiz hayvanlara yönelik kanunun siyasi oyunlarla yanıltılmaya çalışıldığını ifade etti.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, AK Parti hareketinin bedeller ödeyerek bugünlere geldiğini vurguladı. Gürcan, AK Parti’nin gelecekte de siyasetin önemini ve kıymetini ciddi seviyede tutacağını söyledi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti’nin kurtuluş mücadelesi veren bir halk hareketi olduğunu anlattı. Hatipoğlu, dünyadaki ekonomik krizlere rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin yükselişini sürdüreceğini ifade etti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının kente kazandırdığı konutlara rağmen belediyelerin icraatlarının yetersiz olduğunu söyledi.

Programda konuşmaların ardından Albayrak, Dağ’a tablo hediye etti ve AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Programa 6 bin kişi katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti’nin Eskişehir’de Yükselişi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin