1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Akademisyene Sopa ile Saldırı!

Akademisyene Sopa ile Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz çarşamba günü, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir vakıf üniversitesinde akademisyen olarak görev yapan Belma Uzun, iş çıkışı sokak hayvanlarını beslediği mahalleye gitti. Ancak burada oturan bir çiftin saldırısına maruz kaldı. Sözlü saldırı kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü ve erkek şahıs, Belma Uzun’a sopa ile saldırdı. Saldırı anları cep telefonu kamerasına yansırken, Uzun’un vücudunda morarmalar ve el bileğinde zedelenme meydana geldi. Yaralanan Uzun, tedavi görmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Belma Uzun, yaşadığı saldırıyı şöyle anlattı: “Besleme yaptığım alanda tartıştığım çift, yemek koyduğum alana itiraz etti ve bana saldırdılar. Ben polise ve ambulansa haber verdim, doktor 10 gün iş göremez raporu verdi. Kadına şiddeti ve bu durumu destekleyenleri kabul etmiyorum. Toplumun bu noktaya gelmesi beni üzüyor. Herkes hayvanları sevmeyebilir ancak şiddeti desteklemek doğru değil.”

Uzun’un aldığı darp raporu ve yaşadığı saldırının görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Belma Uzun’un talebi üzerine yetkililer gerekli adımları atmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akademisyene Sopa ile Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin