1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Zam Geliyor: Tabela Değişecek!

Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Zam Geliyor: Tabela Değişecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Petrol ve döviz fiyatlarındaki dalgalanmalar doğrudan akaryakıt fiyatlarına yansımaktadır. Yapılan son zam ile benzin fiyatlarına ek olarak motorine de zam geleceği duyuruldu. Motorine, 25 Ekim 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 0,84 TL zam yapılarak fiyatları artırılacak.

Petrol fiyatlarındaki yükseliş ivmesi de akaryakıt fiyatlarına doğrudan etki etmektedir. Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varili 75,32 dolardan işlem görmektedir. Dün 75,68 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 74,90 dolar seviyesinde tamamlamıştır. Günümüzde ise kapanışa göre yüzde 0,6 artarak 75,32 dolara yükselmiştir.

Şehirlere göre güncel akaryakıt fiyatları da değişkenlik göstermektedir. İstanbul Avrupa Yakası’nda benzinin fiyatı 42,81 TL iken motorin 41,89 TL olarak belirlenmiştir. İstanbul Anadolu Yakası’nda ise benzin fiyatı 42,68 TL iken motorin 41,82 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Ankara’da benzinin fiyatı 43,21 TL iken motorin ise 42,40 TL olarak belirlenmiştir. İzmir’de benzin fiyatı 43,65 TL iken motorin fiyatı 42,91 TL olarak bulunmaktadır.

Bu gelişmeler, araç sahipleri için akaryakıt maliyetlerinde artış yaşanacağını göstermektedir. Petrol ve döviz fiyatlarındaki dalgalanmaların yakından takip edilmesi gerekmektedir. Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler, günlük hayatımızı etkileyen önemli faktörlerden biridir. Gelecekteki fiyat hareketliliklerine karşı dikkatli olmak ve ekonomik durumu göz önünde bulundurarak gerekli önlemleri almak önem arzetmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Zam Geliyor: Tabela Değişecek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin