1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Akaryakıt İstasyonunda Çıkan Kavga Kan Dondurdu

Akaryakıt İstasyonunda Çıkan Kavga Kan Dondurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Ankara Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda çalışan 3 çocuk babası Şamil Kasap, yakıt almak için gelen bir müşteriyi karşıladı. Müşteri, yakıt alırken yere çöp attı. Kasap buna tepki gösterdi ve müşteriyle aralarında bir tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce diğer çalışanlar araya girdi fakat müşteri olayı yatıştırmadı ve yakınlarını aradı.

Bir süre sonra telefona gelen kişilerle birlikte yaklaşık 15 kişilik bir grup akaryakıt istasyonuna gelerek Kasap’a saldırdı. Mesai arkadaşları Kasap’ı dinlenmesi için bir odaya soktu fakat saldırganlar odaya camı kırarak girdi ve Kasap’ı feci şekilde darp ettiler. Olay yerine gelen ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Kasap, tedavi olduktan sonra 2 ay iş göremez raporu aldı.

Kasap, müşterinin çöp atmasına tepki göstermesiyle başlayan olayı şu şekilde anlattı: “Müşteriye neden çöp attığını sordum ve bana küfür etti. Tartışmanın ardından yakınlarını çağırdılar ve beni darp ettiler. Cebimdeki parayı da aldılar. Çok sayıda kişiye rağmen zarar görmedik. Yetkililere sesleniyorum, adalete güveniyorum ve şikayetçiyim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akaryakıt İstasyonunda Çıkan Kavga Kan Dondurdu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin