1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Akçadağ’da Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: Bir Ölü, İki Yaralı!

Akçadağ’da Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: Bir Ölü, İki Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Haziran akşamı, Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Örükçü Mahallesi’nde yaşanan olayda, arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Kavganın ortasında E.C.G.’nin av tüfeğiyle açtığı ateş sonucunda Nazım Gökçek ve kuzeni Olcay Gökçek yaralandı. Yaralılar hemen Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar ve tedavi altına alındılar.

Polis ekipleri olay yerine gelerek kaçan E.C.G.’yi kısa sürede yakaladılar ve suç aletiyle birlikte gözaltına aldılar. E.C.G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak, kavgada ağır yaralanan Olcay Gökçek tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve sabaha karşı hayatını kaybetti. Olcay Gökçek’in cansız bedeni, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Örükçü Mahallesi’nde yaşanan bu üzücü olay, aileler arasındaki anlaşmazlıkların ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Toplumda şiddetin her türlüsüne karşı duyarlı olunması, anlaşmazlıkların şiddete dönüşmeden çözüme kavuşturulması gerektiği bir kez daha vurgulandı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Nazım Gökçek’in durumunun ise henüz netlik kazanmadığı belirtildi. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış durumda ve olayın detayları incelenmeye devam ediyor. Tüm yaşananların aydınlatılması ve gereken adımların atılması için soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Olayın yaşandığı bölgede ise hala büyük bir üzüntü hakim. Komşular ve mahalle sakinleri, sakin bir mahallede yaşanan bu tür bir olay karşısında büyük şaşkınlık ve endişe içindeler. Benzer olayların yaşanmaması için toplumsal bilincin arttırılması ve sorunların şiddete başvurmadan çözüm bulunması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiği vurgulanıyor. Maalesef, arazi anlaşmazlıklarının bu şekilde kanlı bir şekilde sonuçlanması, toplumda derin izler bırakarak tüm vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akçadağ’da Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: Bir Ölü, İki Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin