1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan İzmir’e müdahale uyarısı: “Size bunu yaptırmayız!”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan İzmir’e müdahale uyarısı: “Size bunu yaptırmayız!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “CHP’nin bu şehirdeki siyasetçilerini İzmirlilere şikayet ediyorum. ‘AKP İzmir’i teslim almaya çalışıyor’ diyorlar. Siz İzmir’i İstanbul’a teslim ettiniz. Niyetiniz İmamoğlu’nun İstanbul’da rantı bitti, İzmir’e rant için bu müdahaleleri yapmaksa karşınızda 4,5 milyon İzmirliyi, önlerinde Hamza Dağ’ı bulursunuz. Size bunu yaptırmayız. İzmir’i size ham yaptırmayız” şeklinde açıklamada bulundu.

AKP Çiğli İlçe Başkanlığı’nın 8. Olağan Kongresi, AKP Çiğli İlçe Başkanlığı’nın teras katında gerçekleştirildi. Kongreye AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MKYK Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ, AKP İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AKP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, AKP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Mevcut ilçe başkanı olarak görevini yürüten Oktay Özdemir ise kongrede tek aday olarak gösterildi ve yeniden ilçe başkanı olarak göreve seçildi. Kongre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video mesajı ile başladı.

“Türkiye’de ilk defa ikinci parti olduk” diyen Dağ’a göre, seçimlerde Türkiye’de ilk defa ikinci parti oldular. Seçmen tarafından verilen mesajın önemine vurgu yapan Dağ, İzmir seçmeninin de Cumhuriyet Halk Partili olarak 25 yıldır bu şehri yönetenlere mesaj verdiğini belirtti. Dağ, seçimden sonra yapılan hizmetlerin eksikliğine dikkat çekerek, su ücretlerinde yapılan indirimin söz verilen seviyede olmadığını vurguladı.

“Izmir’i İstanbul’a teslim ettiniz” diyen Dağ, CHP’li siyasetçilerin İzmir’deki tutumunu eleştirerek, AKP’nin İzmir’i İstanbul’dan farksız hale getirmeye çalıştığını ifade etti. Dağ, bu durumun önüne geçeceklerini ve İzmirlileri koruyacaklarını belirtti.

Görüşlerini tamamlayan Dağ, “İzmir’i size ham yaptırmayız. AKPye ömür biçenler hayal kırıklığına uğrayacaktır” dedi.

Daron Acemoğlu’nun T24 konuşmaları: Demokrasilerin yeni tehdidi seçilmiş liderlerin muhalefet liderlerini hapse atmaları için buraya tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan İzmir’e müdahale uyarısı: “Size bunu yaptırmayız!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin