1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP Genel Başkan Yardımcısı Nusaybin’de İnatlaştı: “Bir Olacak, İri Olacak, Diri Olacak!”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nusaybin’de İnatlaştı: “Bir Olacak, İri Olacak, Diri Olacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Nusaybin’de düzenlenen 7. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nde yaptığı konuşmada, ülkenin huzurunu hedef alanlara karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kandemir, Mardin’in bir arada yaşama kültürünün önemine vurgu yaparak, Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olan AK Parti’nin birliğe olan inancını dile getirdi.

İl Başkanı Mehmet Uncu ve partililerle bir araya gelen Kandemir, programın ardından Nusaybin ilçesine geçti. İsrail’in Gazze ve Lübnan’da yaptığı saldırılara da değinen Kandemir, Türk, Kürt, Laz ve Çerkeslerin birlikte mücadele ettiğini ve bu coğrafyanın evlatlarının tecrübelerinden güç aldığını belirtti.

Kandemir, gençlerin ülkenin geleceğine yön vereceğine dikkat çekerek, gençlerin daha müreffeh bir Türkiye için çaba sarf edeceğini ifade etti. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İnan da kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Programda, AKP Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, AKP İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AKP İl Başkanı Mehmet Uncu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı da konuşma yaptı. Konuşmaların ardından AKP Nusaybin Gençlik Kolları Başkanlığı’na Civan Bilen seçildi.

Günün önemli haberleri arasında, Jamaikalı Marksist bir babayla, Hint kanser araştırmacısı bir annenin kızı Kamala Harris hakkında bilgilerin yer aldığı içerik bulunuyor. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz: [Kamala Harris Kimdir?](https://youtu.be/GWIwQ3vEV4Y)

Bu haber AA (Anadolu Ajansı) tarafından sağlanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Genel Başkan Yardımcısı Nusaybin’de İnatlaştı: “Bir Olacak, İri Olacak, Diri Olacak!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin