1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “Seçim Zaferimizi Değerlendirdik”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “Seçim Zaferimizi Değerlendirdik”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yusuf Ziya Yılmaz, AKP Genel Başkan Yardımcısı olarak Hatay’da yapılan seçimleri ve devam eden çalışmaları değerlendirmek üzere İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıda parti teşkilatını seçim başarısı dolayısıyla tebrik eden Yılmaz, seçim sürecinin hassas bir dönem olduğunu vurgulayarak rekabetin bittiğini ve artık nezaket döneminin başladığını belirtti. Yılmaz, önlerindeki süreçte hizmetleri Allah’ın izniyle gerçekleştireceklerini ve birlikte kucaklaşacaklarını söyledi.

Yılmaz, seçim sonuçlarının ardından partinin başarılı performansının devamı için teşkilat mensuplarına destek olacaklarını belirtti. Seçim sürecinin bitmesiyle birlik ve beraberlik içinde hizmetlerin hızla devreye gireceğini ifade eden Yılmaz, partililerle birlikte elbirliğiyle önemli hizmetlere imza atacaklarına dikkat çekti. Parti içi dayanışmanın önemine vurgu yapan Yılmaz, AKP’nin Hatay’daki performansının artarak devam edeceğini söyledi.

Basın toplantısında parti teşkilatının başarılı çalışmalarından da bahseden Yılmaz, Hatay’da verilen emeklerin karşılığını aldıklarını ve seçim sonuçlarının partiye güç kattığını kaydetti. Yılmaz, Hataylıların AKP’ye olan desteğinin büyük önem taşıdığını ve bu desteği boşa çıkarmamak adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Partinin hizmet ve yatırımlarının artarak devam edeceğini ifade eden Yılmaz, vatandaşların beklentilerine cevap verecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Yılmaz, her zaman halkın yanında olduklarını ve hizmetlerin en sağlıklı şekilde sunulması için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Parti olarak hizmet aşkıyla yola çıktıklarını ve bu aşkın Hatay’da da devam edeceğini belirten Yılmaz, teşkilat mensuplarına da çalışmalarında aynı özveriyi göstermeleri çağrısında bulundu. Toplantının sonunda Yılmaz, Hatay halkına teşekkür ederek AKP’nin şehre olan hizmetlerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “Seçim Zaferimizi Değerlendirdik”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin