1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu: “Demokrasi İçin Önemli Bir Milat”

AKP İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu: “Demokrasi İçin Önemli Bir Milat”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’de demokrasinin güçlenmesi adına AKP ve sonrasındaki sürecin önemli bir milat olduğunu belirtti. Kasapoğlu, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen partisinin Yeşilyurt İlçe Kongresi’nde, 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremin yaralarının sarılması adına önemli çalışmalar yürütüldüğünü açıkladı.

AKP’nin bir gönül hareketi olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, “Başkaları gibi sırtını başka yerlere yaslayan, başkalarından medet uman bir hareket değil gücü millet olan, milletin iradesine ram olan bir hareket. Demokrasinin bu ülkede güçlenmesi adına hakikaten AKP ve sonrası süreç çok ama çok önemli bir milattır.” dedi.

AKP teşkilatlarının çalışmalarına dikkat çeken Kasapoğlu, “Bu teşkilatın asil unsurları olarak siz değerli dava arkadaşlarımızın büyük bir özverisi var. AKP teşkilatlarının bu noktada kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ana kademeleriyle bu 23 yıllık yürüyüşteki özverisi hiçbir zaman unutulmaz, hiçbir zaman kaybolmaz. O yüzden tıpkı bugün gibi birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi diri tuttuğumuzda asla bizi hiçbir güç yıldıramaz, asla bizi hiçbir güç yolumuzdan döndüremez.” şeklinde konuştu.

Parti olarak 23 yılda karşılaştıkları zorluklara değinen Kasapoğlu, “E muhtıradan hain darbe teşebbüsüne kadar, onlarca ayak oyununa kadar, kumpasa kadar engeller çıktı. Bu teşkilatın özverisiyle, birliğiyle, inancıyla hiçbiri muvaffak olamadı. Bundan sonra hiçbir güç bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Hedeflerimize bu millet için, bu memleket için, ümmet için, insanlık için vicdanın sesi olmaya, merhametin sesi olmaya, adaletin mücadelecisi olmaya hep birlikte devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu: “Demokrasi İçin Önemli Bir Milat”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin