1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP Keban İlçesi’nde Kavgalı Guvenlik Alımı Skandalı!

AKP Keban İlçesi’nde Kavgalı Guvenlik Alımı Skandalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’ın Keban ilçesinde AKP Keban ilçe başkanı Turgay Toprak tarafından belirlenen 7 güvenlik görevlisi alımıyla ilgili yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlisi olarak alınacak kişilerin ilçe başkanı tarafından belirlenmesine tepki gösteren ilçe gençlik kolları başkanı Oğuzhan Turan’ın babası Yunus Turan ile Toprak arasında çıkan anlaşmazlık karakollukla sonuçlandı. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu, ancak parti yöneticilerinin araya girmesiyle şikayetler geri alındı.

Yaşanan olayın ardından AKP Keban ilçe başkanı Turgay Toprak, yazılı bir açıklama yaparak olayı sonlandırmak adına adımlar attıklarını belirtti. Toprak, yaşanan tatsız hadisenin bazı çevrelerin kasıtlı olarak yanlış bilgi taşıması sonucu gerçekleştiğini ve taraflar arasında sulhun sağlandığını ifade etti. Ayrıca parti içindeki birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, tarafı olmayan kişilerin parti içi meselelere müdahale etmesini kınadı.

İlçe başkanı Toprak ayrıca kamu kurumlarının personel alımı prosedürleri hakkında bilgi almak isteyen her vatandaşın ilgili kurumlara başvurabileceğini belirtti. İşe alımlarda il başkanının bir irade kullanmasına tanık olmadıklarını ifade eden Toprak, partiyi ve teşkilatları yıpratmaya yönelik her türlü girişimin üzüntüyle karşılandığını dile getirdi.

Kavganın ardından parti içinde beliren anlaşmazlıkların sağduyulu bir şekilde çözüme kavuşturulması için çaba harcanırken, olayların tekrarlanmaması adına önlemler alınması bekleniyor. Güvenlik görevlisi alımlarının objektif kriterlere dayandırılması ve kişisel tercihlerin ön plana çıkarılmaması talepleri de bu süreçte dile getirildi.

Keban ilçesindeki AKP yönetiminin yaşanan olaydan ders çıkararak daha şeffaf ve adaletli bir süreç yürüteceği umulurken, parti içindeki uyuşmazlıkların çözümü için tüm tarafların işbirliği içinde olması gerektiği vurgulanıyor. Gelecek dönemde benzer sorunların yaşanmaması adına tüm ilçe teşkilatlarının bu tür durumlar karşısında daha dikkatli olması ve çözüm odaklı yaklaşımlar sergilemesi gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Keban İlçesi’nde Kavgalı Guvenlik Alımı Skandalı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin