1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören, Rezerv Alanları İstişare Toplantısında Buluştu: Tepkilere Yanıt Geldi!

AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören, Rezerv Alanları İstişare Toplantısında Buluştu: Tepkilere Yanıt Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer, Malatya’da rezerv alanlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Gören, toplantıyı parti binasında düzenledi ve sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, AKP’li Gören’in il müdürüyle parti binasında toplantı yapmasına tepki gösterdi. Yıldız, 6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma sahne olan Malatya’da bu toplantının manidar olduğunu belirtti. Rezerv alanları konuşmak için sadece dört kişinin bir araya gelip, il müdürünü parti binasında toplantıya çağırmalarını eleştirdi.

Yıldız, eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki döneminde aylık 15-20 bin konut inşa edilirken, yeni bakan Murat Kurum’un bu sayıyı 25-30 bine çıkardığını belirtti. Ancak Malatya’da 18 ay içinde sadece 10 bin konutun tamamlanabildiğini ve rezerv alanın kent için büyük bir problem olduğunu vurguladı.

Esnafın ve vatandaşın belirsizlik içinde olduğunu ifade eden Yıldız, istifaya çağrılan bakanın valiyi görevden almakla meşgul olduğunu söyledi. AKP’nin rezerv alanlar konusunu sadece kapalı kapılar ardında tartıştığını ve sonuç alamadığını belirtti. Malatya’da yapılan toplantılarda fotoğrafın çekildiği yerlerin dışında bir değişiklik olmadığını dile getirerek, AKP’nin beceriksizliğini eleştirdi.

Sonuç olarak, AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören önderliğinde yapılan rezerv alanlar toplantısı, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’ın eleştirilerine maruz kaldı. Yıldız, hükümetin konut inşaatlarındaki eksiklikleri ve rezerv alanlarla ilgili çözümsüzlüğü vurgulayarak, AKP’nin beceriksizliğini ortaya koydu. Malatya’da esnafın ve vatandaşın belirsizlik içinde olduğu bir dönemde, siyasi partiler arasındaki eleştiriler devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören, Rezerv Alanları İstişare Toplantısında Buluştu: Tepkilere Yanıt Geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin