1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP Milletvekili Adem Yıldırım’dan çarpıcı açıklamalar: “AB’den daha az vergi alıyoruz”

AKP Milletvekili Adem Yıldırım’dan çarpıcı açıklamalar: “AB’den daha az vergi alıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım, Avrupa Birliği ülkelerinden daha az vergi alındığını söyledi. Yıldırım, kredi kartlarından alınan 750 TL savunma sanayi vergisi konusunda geri adım atılacağını duyurdu ve “Milletimiz bizim doğrumuzu da destekler yanlışımıza da ‘dur’ der” dedi.

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında konuşan Yıldırım, dar gelirli vatandaşlara vergi denetiminin yanı sıra büyük mükelleflerin de incelendiğini belirtti. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın bu yıl 53 bin büyük mükellefi incelemeye aldığını söyleyen Yıldırım, farklı sektörlerdeki usulsüzlüklerin de araştırıldığını aktardı.

Yıldırım, gelir vergisi oranlarına da değinerek Avrupa ortalamasının çok üzerinde vergi alınmadığını vurguladı. Ayrıca, kredi kartlarından alınan savunma sanayi payının kaldırılmasının milletin beklentilerine uygun olduğunu belirtti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda incelenen kanun teklifi hakkında da konuşan Yıldırım, millete rağmen siyaset yapmanın mümkün olmadığını ve milletin yanlışa karşı çıkacağını ifade etti. Yıldırım, vergi düzenlemeleri konusunda milleti yükümlülüklere sokacak herhangi bir adım atılmayacağını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Milletvekili Adem Yıldırım’dan çarpıcı açıklamalar: “AB’den daha az vergi alıyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin