1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP Milletvekili’nin 562 Bin TL’lik Rolexi Sosyal Medyadan Kaldırmasının Ardında!

AKP Milletvekili’nin 562 Bin TL’lik Rolexi Sosyal Medyadan Kaldırmasının Ardında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’li İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco Yat Kulübü’nde ıstakoz yediği anları Instagram hesabından paylaştı. Bu paylaşım, AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Rolex marka saatiyle birlikte gündeme geldi.

Yenişehirlioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelen ziyaretçilerle “selfie” çekerek sosyal medya hesabından paylaştı. Kendi paylaşımına, “Biz, bu milletin ta kendisiyiz” notunu ekleyen ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AKP’nin sosyal medya hesaplarını etiketleyen Yenişehirlioğlu, yaklaşık 562 bin TL değerindeki saati gösteren fotoğrafını tepkiler üzerine kaldırdı.

Daha sonra Yenişehirlioğlu, bu paylaşımını neden kaldırdığına dair bir açıklama yaptı. “Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Twitter’da görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram’da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor” diyen AKP’li vekil, “Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

İşte Bahadır Yenişehirlioğlu’nun o tartışmalı paylaşımı:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Milletvekili’nin 562 Bin TL’lik Rolexi Sosyal Medyadan Kaldırmasının Ardında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin