1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sert Tepki!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) sözcüsü Ömer Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin ittifak açıklamalarıyla ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in sözlerine karşı bir açıklama yaparak gündemi salladı.

Ömer Çelik, “CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nın birliğinde ve bütünlüğünde bir sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır. Sayın Özel’in Cumhur İttifakı bileşenlerine ‘suç ortağı’ demesi ise siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlıktır” ifadelerini kullandı.

Çelik, görüşlerine şu şekilde devam etti: “Cumhur İttifakı, güçlü bir birliktelikle yoluna devam etmektedir ve her türlü saldırganlığa siyaset ve hukuk zemininde cevap verecek güçtedir. Sayın Özel’in Cumhurbaşkanımızın iade-i ziyareti sonrasında bu şekilde yakışıksız bir açıklama yapmasını, yürüttüğü siyasete dönük olarak CHP içinde meydana gelen rahatsızlıkları giderme çabası olarak görüyoruz.”

Ömer Çelik’in bu açıklamaları, siyasi arenada önemli bir tartışma konusu haline gelirken, CHP cephesinden henüz bir yanıt gelmedi. Özellikle Cumhur İttifakı’nın geleceği ve bu ittifakın içerisindeki partilerin birbirleriyle olan ilişkileri konusunda çıkan bu tür polemikler, siyasi atmosferi oldukça geriyor.

Öte yandan, AKP sözcüsü Çelik’in açıklamaları, siyasetteki rekabetin ve çekişmenin en üst seviyede devam ettiğini gösteriyor. Özel, Özel’in açıklamalarıyla ilgili olarak yaptığı bu sert çıkışlar, siyasetteki tansiyonu yükseltirken, partiler arasındaki ilişkilerin de nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu oldu.

Ömer Çelik’in söz konusu açıklamalarının ardından, CHP cephesinden nasıl bir yanıt geleceği ve bu söylemlerin partiler arasındaki ilişkilere etkisi izlenmeye devam ediyor. Siyasi kulislerde ise bu tartışmaların nasıl bir sonuca yol açacağı ve ittifaklar arasındaki ilişkilerde nasıl bir gelişme yaşanacağı konuşulmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin