1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP’li Efkan Ala: “Türkiye’yi 3 Katı Büyüttük!” – Bursa’da Gerçekleşen Toplantıda Konuştu

AKP’li Efkan Ala: “Türkiye’yi 3 Katı Büyüttük!” – Bursa’da Gerçekleşen Toplantıda Konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Bursa İl Başkanlığı, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 56’ncı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantıda konuşan AKP’li Efkan Ala, Türkiye’nin Türkiye’den büyük olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’ye sadece bizim ihtiyacımız yok. Bütün kardeşlerimizin büyük ve güçlü Türkiye’ye ihtiyacı var” dedi.

Ala, “Biz yine Marmaray’lar, otobanlar, köprüler, havalimanları ile uğraşalım. Milletimizin öbür sorunlarını da çözeriz” şeklinde konuştu.

Bursa’nın bugün birçok ülkeden daha çok üretim ve ihracat yaptığını belirten Ala, “Şundan emin olun bir program yaptık. Pandemiden veya başka nedenlerle ortaya çıkan sorunları gidermek için ciddi bir program yaptık. Onu destekleyecek olan reform ve düzenlemeleri bütün birimlere çalıştırıyoruz ve her birimimiz çalışıyor” dedi.

Ala, “Önümüzdeki 4 senenin ilk senesi, bir altın yıl olacak. Reformlar ve yeni düzenlemeler yılı olarak önümüzdeki sene bizim tarafımızdan inşallah değerlendirilecek. Biz bu hedeflere ulaşmak zorundayız. Başka çaresi yok. Bu bizim için bir tercih değil, bir zorunluluk. Bir mecburiyet. Bu başarıyı elde etmenin yolunu bilenler, yöntemini bilenler buradalar. Türkiye’yi aldıkları yerden 3 katı büyütmüş olanlar buradalar. Elbette sıkıntılar olur ama bunları giderecek olanlar buradalar. Siz de bu heyecan, dirayet, bu sahiplenme olduğu sürece bizler de Türkiye’yi hedeflerine götüreceğiz. Ne gerekiyorsa onu yapacağız” şeklinde konuştu.

Ala, “Şimdi muhalefete söyleyecek şeyler var ama vaktinizi almayayım” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Efkan Ala: “Türkiye’yi 3 Katı Büyüttük!” – Bursa’da Gerçekleşen Toplantıda Konuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin