1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP’li Fatma Şahin’in Belediyesinden Skandal İhale: Febril Sağlık Hizmetleri’ne 217 Milyonluk İkinci Şans!

AKP’li Fatma Şahin’in Belediyesinden Skandal İhale: Febril Sağlık Hizmetleri’ne 217 Milyonluk İkinci Şans!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, AKP’li Fatma Şahin tarafından yönetilmektedir. Belediye, 6 Ağustos’ta ‘Destek Sağlık Hizmeti alım işi’ için 21/B (pazarlık) usulüyle ihale düzenledi. İhale, Febril Sağlık Hizmetleri Şirketi’ne 81 milyon 981 bin TL bedelle verildi. Aynı şirketin 2022 yılında da benzer bir ihale ile 217 milyonluk bir iş aldığı ortaya çıktı.

AKP’li belediyenin yapılan 6 – 14 Eylül tarihleri arasındaki GastroAntep Kültür Yolu Festivali organizasyonu için pazarlık yoluyla milyonluk ihaleler yapması muhalefetin eleştirisine maruz kaldı. Kentte düzenlenen festival için yapılan tekne gezileri, lüks oteller, restoranlar ve büyükelçiler için yapılan milyonluk organizasyonlar AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

Belediye, 6 Ağustos’ta ‘Destek Sağlık Hizmeti alım işi’ için 81 milyonluk bir ihale gerçekleştirdi. Febril Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’ne verilen ihale sözleşmesi 27 Ağustos’ta imzalandı.

Aynı şirketin daha önce 2022 yılında da benzer bir ihalede yine yüksek bir bedelle ihaleyi aldığı ortaya çıktı. Bu durum, belediyenin işlemleri hakkında çeşitli eleştirilere neden olmuştur.

Febril Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, geçtiğimiz yıl aldığı 81 milyonluk ihale ile birlikte toplamda 300 milyon TL’lik işi kazanmış durumda. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür pazarlık usulü ihaleleri yapması ve bu şekilde yüksek miktarlarda paraları harcaması eleştirilere neden olmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Fatma Şahin’in Belediyesinden Skandal İhale: Febril Sağlık Hizmetleri’ne 217 Milyonluk İkinci Şans!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin