1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AKP’li Leyla Şahin Usta: “Erdoğan ve Özel’in Görüşmesi İçin Hazırlıklar Başladı!”

AKP’li Leyla Şahin Usta: “Erdoğan ve Özel’in Görüşmesi İçin Hazırlıklar Başladı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği görüşmeye dair açıklamalarda bulundu.

Kanal 7’de konuşan AKP’li Leyla Şahin Usta, görüşmenin zamanı hakkında net bir bilginin olmadığını belirterek, “Bu hafta ya da gelecek hafta için özel kalem çalışmaları yapılacak şeklinde konuşuldu. Muhtemelen Beştepe’de gerçekleşecek. Görüşmenin hiç gündeme gelmemesi anormal olurdu. Kılıçdaroğlu’nun Özel’in görüşme talebini reddetmesi, sorunun kaynağını gösteriyor” dedi.

İlk görüşmenin bir karar olmadığını, müzakerelerin başlaması ve devamı açısından bir adım olduğunu vurgulayan Usta, Özgür Özel’in kendi önceki Genel Başkanları ve parti ekibiyle görüşerek gündem maddelerini getireceğini ifade etti. Usta, “Öncelikle ekonomi gündemde olacak gibi görünüyor, Özel de bunu dile getiriyor. Bu sorunların çözümü için ‘konuşalım’ demek güzel bir şey” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Erdoğan’la yapacakları görüşmeye ilişkin konuşarak, “Eğer sonuç alabilirsek, diyalog kanalını açık tutacağız” açıklamasında bulunmuştu. Özel, “Türkiye’nin sınırlarını aşan bir parti olarak Türkiye’nin dış politikasında da önemli bir rol oynamaktadır. Türkiye’nin sorunlarının çözümünde CHP’nin katkıları olabilir. Bu nedenle, Erdoğan’la görüşerek sonuç odaklı bir diyalog başlatmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Leyla Şahin Usta: “Erdoğan ve Özel’in Görüşmesi İçin Hazırlıklar Başladı!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin