1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP’li Milletvekilinin 585 Bin Liralık Rolex Saati Olay Yarattı

AKP’li Milletvekilinin 585 Bin Liralık Rolex Saati Olay Yarattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın tatilinde Monako’da ıstakoz yiyip 585 bin liralık Rolex saatini paylaşması sonrasında, AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da benzer bir durumla gündeme geldi. Yenişehirlioğlu, TBMM’de hemşehrileriyle selfie çekip sosyal medyada paylaşırken kolunda yarım milyonluk Rolex saati görüntülendi. Bu paylaşım üzerine takipçileri, “Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok” gibi tepkilerde bulundu. Yenişehirlioğlu ise tepkilerin artmasıyla paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Bahadır Yenişehirlioğlu’nun taktığı Rolex saat iki farklı modelden oluşmaktadır. Saat, “Rolex Submariner Date” ve “Rolex GMT-Master” adlarıyla üretilmektedir. Bu saatlerin fiyatı ise 16 bin 200 ile 16 bin 800 Euro arasında değişmektedir. AKP’li vekilin saatiyle ilgili yapılan yorumlarda ise genel olarak lüks tüketim ve halk ile olan bağın zayıflığı vurgulanmaktadır.

Tepkiler arasında, “Kolunda milyonluk saat; dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok. Giydiğin takım bile 50-60 binden aşağı değil, biz de Reisçiyiz, ama biz bu grupta değiliz” şeklinde yorumlar da yer almaktadır. Ayrıca, “22 yıllık bir AK Partili olarak ben artık sizin gibi düşünmüyorum. Şu resme baktığımda bile içimi bir keder kaplıyor. Bir yanda geçim derdine düşmüş yoksul bir millet öte yandan lüks içinde zevki sefa yapan yöneticiler” gibi eleştirel ifadeler de dikkat çekmektedir.

Bu durum, “saadet zinciri” olarak tanımlanmış ve halkın tepkileri artarak devam etmiştir. “Siz böyle yaptıkça millet nasıl öfkeleniyor biliyor musunuz? Aynen böyle devam” ve “Milletin kendisi 10 bin alıyor, haberiniz olsun” gibi yorumlar da sosyal medyada paylaşılmıştır. Bu tepkiler, halk ile siyasetçiler arasındaki bağın kırılgan olduğunu ve lüks tüketimle toplumun gerçek sorunlarının birbirinden uzaklaştığını göstermektedir. Sonuç olarak, siyasetçilerin halkın beklentilerini ve yaşadığı zorlukları daha iyi anlamaları ve ona göre davranmaları gerekliliği vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Milletvekilinin 585 Bin Liralık Rolex Saati Olay Yarattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin