1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. AKP’li Özlem Zengin’den Cumartesi Anneleri Açıklaması: “1000. Hafta Buluşmasına İzin Verildi!”

AKP’li Özlem Zengin’den Cumartesi Anneleri Açıklaması: “1000. Hafta Buluşmasına İzin Verildi!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM Genel Kurulu’nda Cumartesi Anneleri’nin Galatasaray Meydanı’nda yapacakları eyleme ilişkin konuştu. Zengin, Cumartesi Anneleri’nin Galatasaray Meydanı’nda yapacakları 1000. hafta buluşmasını ele alarak, acıları ve hassasiyetleri önemseyerek, ancak bu durumun suistimal edilmemesi gerektiğini vurguladı. Eylemin gerçekleşmesi için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İstanbul Valisi Davut Gül ile görüştüğünü belirten Zengin, geçtiğimiz haftalarda Cumartesi Anneleri temsilcileriyle bir araya geldiğini ve toplantının 29 Mayıs tarihinde 1000. kez gerçekleştirileceğini açıkladı. Kendisinin de Sayın Vali ile görüştüğünü belirten Zengin, eylemin her hafta devam ettiğini ve bu hafta daha geniş bir katılımla gerçekleştirileceğini ifade etti.

Cumartesi Anneleri ile ilgili detay veren Zengin, hassasiyetlerinin ve acılarının önemli olduğunu ancak bu durumun farklı amaçlar için kullanılmasına izin verilmemesi gerektiğini dile getirdi. Zengin, Cumartesi Anneleri’nin eylemlerine devam ederken, dikkatli olunması gerektiğini ve acıların suistimal edilmemesi gerektiğini vurguladı. Zengin, geçmiş haftalarda yapılan görüşmeler neticesinde İçişleri Bakanı ve İstanbul Valisi ile iletişime geçtiklerini belirtti. Zengin, Cumartesi Anneleri temsilcilerinin ziyareti sonrasında toplantının 29 Mayıs tarihinde gerçekleşeceğini ve bu hafta daha geniş bir katılımla düzenleneceğini açıkladı.

Zengin, Cumartesi Anneleri’nin Galatasaray Meydanı’nda gerçekleştirecekleri 1000. hafta buluşmasına ilişkin açıklamalarda bulunarak, eylemin önemine dikkat çekti. Zengin, Cumartesi Anneleri’nin acılarının ve hassasiyetlerinin önemli olduğunu belirtirken, bu acıların suistimal edilmemesi gerektiğini vurguladı. Zengin, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İstanbul Valisi Davut Gül ile görüşerek eylemin gerçekleşmesi için gerekli adımların atıldığını açıkladı. Zengin, Cumartesi Anneleri’nin her hafta düzenledikleri buluşmalarının bu hafta daha geniş bir katılımla gerçekleşeceğini belirtti. Zengin, Cumartesi Anneleri’nin duyarlılıklarının ve acılarının dikkate alınması gerektiğini ifade ederken, bu acıların kullanılarak başka amaçlara hizmet edilmemesi gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Özlem Zengin’den Cumartesi Anneleri Açıklaması: “1000. Hafta Buluşmasına İzin Verildi!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin