1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Akraba Katili Cenazede Ağlayarak İfşa Edildi

Akraba Katili Cenazede Ağlayarak İfşa Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilara Günana adındaki 25 yaşındaki genç bir kadının iddialara göre, 4 Mayıs’ta akrabalarının yaşadığı bir köye ziyarete gittiği ortaya çıktı. Ancak ailesi uzun süre kendisinden haber alamayınca durumu polise bildirdi. Polis ekipleri geniş çaplı bir araştırma başlattı ve kadının cesedi Sedeftepe köyü Armutluk mevkisinde toprağa gömülü olarak bulundu.

Ceset olay yerinden çıkarılarak otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi sonrası Dilara Günana’nın cesedi memleketi Pertek ilçesine getirildi ve cemevi önünde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve ilçe halkı katıldı. Ailesi ve yakınları gözyaşları içinde talihsiz kadının tabutunu defalarca öperek son görevlerini yerine getirdiler. Ardından Günana’nın cenazesi Hacıbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kardeşi için adalet çağrısında bulunan ağabey Sidar Günana, olayın planlı olduğunu ve en ağır cezanın verilmesini istedi. Olayı anlatan Sidar, kardeşinin vahşice öldürüldüğünü ve köylülerin cesedi bulana kadar 7-8 gün geçtiğini belirtti. Şüphelilere yönelik suçlamalarını da sıraladı.

V.K.’nın ifadesinde aile üyelerinin cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Aile üyelerinin katilleri olarak adlandırılan şahıslara en ağır cezaların verilmesini isteyen aile, adaletin yerini bulmasını talep etti. Sidar Günana, kardeşini tehdit eden şahısın aylar önce evlenme teklifini reddetmesi sonucu böyle bir vahşetin yaşandığını belirtti ve Türk adaletine güvenerek adaletin yerini bulmasını umut etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akraba Katili Cenazede Ağlayarak İfşa Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin