1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Aksaray-Nevşehir Yolunda Korkunç Kaza!

Aksaray-Nevşehir Yolunda Korkunç Kaza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Aksaray-Nevşehir Karayolu Hassas Kavşağı’nda meydana geldi. İddialara göre, Nevşehir istikametinden Aksaray’a gitmekte olan B.S. (20) yönetimindeki 64 NR 568 plakalı Lada marka otomobil, önünde seyir halinde olan E.K. (23) yönetimindeki 06 GB 7309 plakalı Ford marka otomobili sağdan geçmeye çalıştı. Bu esnada kontrolü kaybeden Lada marka otomobil sürücüsü, hızla ilerleyen araca çarptı.

Kazada araç hurdaya dönerken sürücüyle birlikte araçta bulunan R.A. (25) ve B.U. (15) adlı iki yolcu ağır şekilde yaralandı. Araçta bulunan bir yolcu olan R.A. ise araçta sıkıştı.

Diğer araç sürücüleri kazayı hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, İl Afet Acil Durum (AFAD) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve AFAD ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak sıkışan yaralıyı kurtardı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine sevk edildi. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken, Ford marka aracın sürücüsü polis merkezine götürülmek üzere ifadesi alındı. Arkadan çarpan araçta bulunan yolcu, kazayı anlatarak kendilerine aniden arkadan çarpıldığını belirtti.

Kazayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aksaray-Nevşehir Yolunda Korkunç Kaza!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin