1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Aksaray’da Dehşet Veren Gasp Olayı! 150 Bin Dolarlık Takılar Çalındı

Aksaray’da Dehşet Veren Gasp Olayı! 150 Bin Dolarlık Takılar Çalındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağustos ayında Fatih Aksaray’da Zulfira Amanova’nın evinde dehşet veren bir olay meydana geldi. Amanova, internet üzerinden sattığı takıları görmek isteyen bir müşteriyi uğurladığı sırada polis yelekli şüphelilerin evine girdiğini fark etti. Şüpheliler hiçbir açıklama yapmadan Amanova ve oğlunun ellerini ve kollarını bağladı. Daha sonra takıların bulunduğu odaya giren şüpheliler, yaklaşık 150 bin dolar değerindeki takıları çantaya doldurarak güvenlik kameralarını fark edip kırmaya çalıştılar. Gasp işlemi yaklaşık 15 dakika sürdü ve şüpheliler çantayı alıp yelekleriyle evden balkondan kaçtılar. Amanova’nın oğlu ipleri çözerek polise durumu bildirdi.

Amanova, yaşadığı korkunç olayı şöyle anlattı: Müşteriyi uğurlarken polis yelekli şüpheliler geldi, silahla tehdit ederek ellerimizi ve ağzımızı bağladılar ve takıları çaldılar. Evdeki her şeyi alarak zararım 150 bin doları buldu. Olayın üzerinden bir ay geçmesine rağmen hala şüpheliler yakalanamadı. 2 çocuğumla nasıl geçineceğimi bilemiyorum, korkuyorum. Çocuklarımı okula göndermekte dahi korkuyorum. Şüphelilerin bir an önce yakalanmasını istiyorum.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, şüphelilerin evden takıları alırken görüntüler kaydedildi. Amanova’nın evi dolu doluyken, şüphelilerin çaldıktan sonra bomboş olduğu anlaşıldı. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu korkunç olayın ardından Amanova ve oğlu yaşadıkları travmayı atlatmaya çalışırken, hırsızların hala özgür dolaşması ve yakalanamamış olmaları endişelerini arttırıyor. Polis ekiplerinin hızlı bir şekilde şüphelileri bulup adalete teslim etmeleri Amanova’nın ve ailesinin güvenliği açısından önem taşıyor. Olayın detayları ve yaşanan dehşet dolu anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıyarak yaşananları ortaya koyuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aksaray’da Dehşet Veren Gasp Olayı! 150 Bin Dolarlık Takılar Çalındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin