1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Aksaray’da Yaşanan Talihsiz Kaza: Torununu ve Eşini Kaybeden Acılı Baba Gözyaşları İçinde

Aksaray’da Yaşanan Talihsiz Kaza: Torununu ve Eşini Kaybeden Acılı Baba Gözyaşları İçinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray’da meydana gelen kaza, Cumhuriyet Mahallesi TOKİ Konutları 5’inci etapta dün saat 19.30 sıralarında gerçekleşti. 68 S 07 65 plakalı servis midibüsü, sürücüsü Çaban Mercan tarafından yönetiliyordu. Yolun karşısına geçmeye çalışan Selver Karataş ve torunu Damla Yağmur’a çarptı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Damla Yağmur’un hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Selver Karataş da maalesef kurtarılamadı. Kazayı duyan Abdullah Karataş, eşinin ve torununun öldüğü haberini alınca baygınlık geçirdi. Polislere “Torunumun babası da kısa bir süre önce öldü, şimdi ne yapayım ben” diyerek içini döktü.

Gülizar Yağmur ise kaza haberiyle hastaneye koştu. Eşi Hüseyin Yağmur’un bir yıl önce beyin kanaması sonucu vefat ettiği öğrenildi. Gülizar Yağmur, eşinin vefatının ardından 2 kızıyla birlikte ailesinin yanında yaşamış. Damla Yağmur’un cenazesi otopsi işlemlerinin ardından sabahın erken saatlerinde Çekiçler köyüne götürüldü. Bugün aynı zamanda Damla Yağmur’un doğum günüydü. Selver Karataş’ın cenazesi ise bugün defnedilecek.

Kaza nedeniyle gözaltına alınan midibüs şoförünün işlemleri devam ediyor. Kazanın yaşandığı bölgede üzücü olayın yankıları sürerken, tüm aileler büyük bir acıyla yas tutmaktadırlar. Aksaray’da yaşanan bu trajik olay, bütün şehri derinden sarstı. Güvenlik güçleri ve yetkililer, kaza ile ilgili detaylı incelemelerde bulunmaya devam ediyor. Halk ise bu tarz kaza ve ölümlerin önüne geçilmesi için daha sıkı tedbirler alınması yönünde çağrıda bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aksaray’da Yaşanan Talihsiz Kaza: Torununu ve Eşini Kaybeden Acılı Baba Gözyaşları İçinde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin