1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Ala: Yeni Ekonomi Programıyla Refah Artacak!

Ala: Yeni Ekonomi Programıyla Refah Artacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’ye manevi anlamda kazandırılan değerin vurgulanmasıyla başlayan konuşmasında Ala, yeni ekonomi programı ile birlikte her kesimin refahının artacağını belirtti. Vatan için şehit olanlara rahmetle anma duygularını dile getirirken, savunma sanayisine yapılan saldırının hak ettiği cevabı aldığını ifade etti. Türkiye’nin savunma sanayinde gelinen nokta ile Karabağ sorununun çözümünde Azerbaycan’ın yanında olan Türkiye’nin örnek gösterilmesiyle, Türkiye’nin geçmişi ile kıyaslandığında sağladığı ilerlemeleri vurguladı. Ala, 28 Şubat’ta başörtüsü yasağının kalkacağını ve bu durumun 10 yıl önce kimseye anlatılsaydı anlaşılmayacağını aktardı.

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da hain saldırıların Türkiye’yi durduramayacağını belirterek, TUŞAS’a yapılan hain saldırıyı lanetledi. Dünyanın genel olarak demokratik yollarla elde edilen gücü değerlendirmesine atıfta bulunan Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler’de hakkını savunma gücünü örnek gösterdi. Gazze’deki durumu da ele alarak İsrail’in terörist yöntemlerle bölgeye saldırdığını ve Birleşmiş Milletlerin buna sessiz kaldığını belirtti.

Öte yandan, Türkiye’nin ekonomik büyümesine vurgu yaparak 3 kat büyüdüklerini ve hedeflerinin 13 kat daha büyümek olduğunu ifade eden Ala, dünya derecelendirme kuruluşlarının yaptığı not artışlarına dikkat çekti. Yeni ekonomi programının refahı artırıcı ve gelişimi sağlayıcı bir şekilde hazırlandığını dile getirerek, ekonominin her kesime yansıyacak şekilde geliştirileceğini söyledi.

Devamında yapılan birliktelik ve beraberlik vurgusuyla devam eden Özcan, Türkiye’nin yaşadığı zor zamanlara rağmen birlik içinde olunması gerektiğini belirtti. Amacın, TUSAŞ’ta şehit olanların ve sınır ötesinde mücadele eden Mehmetçiklerin emanetlerine sahip çıkmak olduğunu ifade eden Özcan, mazlum coğrafyalarda da Türkiye’nin liderliği ile mücadele edildiğini aktardı. Son olarak, yeni ilçe başkanını ve yönetimini tebrik ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ala: Yeni Ekonomi Programıyla Refah Artacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin