1. Haberler
  2. Spor
  3. Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’den EURO 2024 İddialı Açıklama!

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’den EURO 2024 İddialı Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Rusya’nın EURO 2024’te yer alamamasıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, sürpriz bir iddia ortaya attı. Fatih Tekke, futbolculuk döneminde Rusya Ligi ekiplerinden Zenit ve Rubin Kazan formaları giymiş bir isimdir. Rusya’nın 2024 Avrupa Şampiyonası’na alınmamasıyla ilgili konuştuğu açıklamalar Rus basınında yer almıştır.

Fatih Tekke, Rusya için alınan turnuvadan men kararını eleştirmiş ve “Son derece yanlış” olduğunu belirtmiştir. Kendisi, “Rusya’nın Avrupa Şampiyonası’na katılamama kararı büyük bir ceza” şeklinde açıklamalarda bulunmuştur. Tekke, eğer Rusya turnuvaya alınsaydı en büyük şampiyonluk adaylarından biri olabileceklerini söylemiştir. Rusya’nın iyi, tecrübeli ve yetenekli futbolculara sahip olduğunu belirten Tekke, “Eğer bu turnuvada oynasalardı, şampiyonluğu alabilirlerdi” yorumunu yapmıştır.

Fatih Tekke’nin görüşlerine göre, Rusya’nın EURO 2024’e alınmaması büyük bir haksızlıktır. Tekke, Rusya’nın potansiyelinin turnuvada büyük bir başarı elde etmelerine olanak sağlayabileceğini düşünmektedir. Teknik direktör, Rusya’nın şampiyonluk adayları arasında yer alabileceğine inanmaktadır.

Tekke’nin açıklamaları, futbolseverler arasında tartışmalara neden olmuştur. Kimi kişiler, Rusya’nın şampiyonluk şansının yüksek olduğuna katılırken, bazıları ise kararın doğru olduğunu savunmaktadır. EURO 2024’ün kaybedenlerinden birinin de Rusya olduğunu düşünenlerin sayısı oldukça fazladır.

Sonuç olarak, Fatih Tekke’nin Rusya’nın EURO 2024’te yer alamamasıyla ilgili açıklamaları futbol dünyasında yankı uyandırmıştır. Tekke, Rusya’nın turnuvaya alınmama kararının yanlış olduğunu savunurken, Rusya’nın şampiyonluk şansının yüksek olduğuna inanmaktadır. Bu konudaki tartışmalar ise devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’den EURO 2024 İddialı Açıklama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin