1. Haberler
  2. Spor
  3. Alanyaspor’un Yeni Transferi Ui-Jo Hwang İle İmza Töreni!

Alanyaspor’un Yeni Transferi Ui-Jo Hwang İle İmza Töreni!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanyaspor’da oynayan yeni transfer Ui-Jo Hwang için imza töreni düzenlendi. Süper Lig takımlarından Alanyaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımda kiralık olarak forma giyen 32 yaşındaki santrfor Ui-Jo Hwang ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Tesislerde düzenlenen törende konuşan Hwang, Alanyaspor’a geri dönmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Hwang, takıma yardımcı olmayı ve sakatlık yaşamamayı hedeflediğini ifade etti.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise, Hwang’ın takıma yeniden katıldığını ve geçen sezon sakatlık nedeniyle beklenen performansı gösteremediğini dile getirdi. Ancak bu sezon daha hazır geldiğini belirten Çavuşoğlu, takımdan beklentilerin yüksek olduğunu vurguladı. Forvet hattının güçlendiğini söyleyen Başkan, Hwang’ın takıma başarılı olacağına inandıklarını dile getirdi.

Başkan Çavuşoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, büyük kulüplerin hedefinin şampiyonluk olduğunu ancak her zaman bir takımın kazandığını söyledi. Geçmiş maçlarda beklenen performansı gösteremediklerini belirten Çavuşoğlu, teknik ekibin ve futbolcuların bilinciyle hatalardan ders alacaklarını ifade etti. Transfer döneminin son günlerinde de aktif olduklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, ihtiyaç duyulan oyuncuyu kadroya katmak istediklerini dile getirdi.

Alanyaspor’un Süper Lig’in 5. haftasında oynayacağı Hatayspor maçına da değinen Başkan Çavuşoğlu, taraftarlardan destek istedi. Stadın dolması gerektiğini belirten Başkan, Alanyaspor’un şehrin takımı olduğunu hatırlatarak herkesin desteğini beklediklerini açıkladı.

Sonuç olarak, Alanyaspor’un yeni transferi Ui-Jo Hwang için düzenlenen imza töreni takımın hedefleri ve beklentileriyle ilgili önemli açıklamaların yapıldığı bir organizasyon oldu. Başkan ve oyuncu, takımın başarısı için elbirliğiyle çalışacaklarını ve taraftarlardan da destek beklediklerini vurguladılar. Alanyaspor’un geleceği için umut verici adımların atıldığı bir günde alınan kararlar ve yapılan açıklamalar, kulübün motivasyonunu artırmaya yönelik önemli bir adım oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alanyaspor’un Yeni Transferi Ui-Jo Hwang İle İmza Töreni!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin