1. Haberler
  2. Spor
  3. Alex de Souza: “Fenerbahçe’yi unutun, işte benim odak noktam!”

Alex de Souza: “Fenerbahçe’yi unutun, işte benim odak noktam!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor’un 2024-2025 sezonunda çıktığı 4 resmi maç sonunda 4 puan toplayarak ligde 11. sırada bulunduğu biliniyor. Sezon başında göreve getirilen Brezilyalı teknik adam Alex de Souza, Fenerbahçe ve diğer Süper Lig takımları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Alex de Souza’nın Fenerbahçe’ye yönelik görüşleri sorulduğunda, “Ben Antalyaspor forması altında Antalyaspor’un başarısını düşünüyorum. Bununla ilgili çalışıyorum şu anda” ifadelerini kullandı. Kendisinin şu an Antalyaspor’da olduğunu ve Fenerbahçe’nin başarısı ve oyunuyla ilgilenmediğini belirtti. Ancak, Fenerbahçe maçlarını takip ettiğini ve Mourinho’nun başarısını desteklediğini ekledi.

Ayrıca, Alex de Souza BeIN Sports’a verdiği röportajda sadece Mourinho değil, diğer Süper Lig takımlarının maçlarını da izlediğini dile getirdi. Okan Buruk, Giovanni van Bronckhorst, Çağdaş Atan gibi hocaların maçlarını izleyerek yeni bir hocanın perspektifinden farklı fikirler edinmeye çalıştığını ifade etti. Kendisinin öğrenmesi gereken birçok konu bulunduğunu ve bu nedenle maçları izlemeye, hocaların taktiklerini anlamaya, oyuncuların kararlarını gözlemlemeye özen gösterdiğini belirtti. Oyuncuların maç içindeki kararlarının sonucu belirlediğini vurgulayan Alex de Souza, hocaların ne kadar çalışırsa çalışsın, asıl belirleyici faktörün oyuncular olduğunu söyledi.

Sonuç olarak, Alex de Souza’nın Fenerbahçe ve diğer Süper Lig takımları hakkındaki açıklamaları dikkat çekici ve saygıdeğer bir tutum sergiliyor. Kendisinin Antalyaspor’u başarıya götürme odaklı çalışmalar yürüttüğü ve diğer takımların çalışmalarını da dikkatle takip ettiği anlaşılıyor. Oyuncuların maçlardaki performanslarının sonuçları belirlediğine olan inancı ve sürekli öğrenme çabası da Alex de Souza’nın hocalık kariyerindeki başarısını etkileyen önemli unsurlar arasında yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alex de Souza: “Fenerbahçe’yi unutun, işte benim odak noktam!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin