1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Alfa Romeo Tonale Modeli Türkiye’de: İşte Tributo Italiano Serisinin Özellikleri!

Alfa Romeo Tonale Modeli Türkiye’de: İşte Tributo Italiano Serisinin Özellikleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alfa Romeo’nun özel serisi olan Tributo Italiano’nun Türkiye’de Tonale modeliyle satışa sunuldu. Arabada siyah tavanla zenginleştirilen iki tonlu tasarım, gövde rengindeki body kiti, aynalara eklenen İtalya bayrağı detayları ve iç mekan tasarımı bulunmaktadır. En üst versiyon olan Tributo Italiano, İtalya bayrağı renkleri Rosso Alfa (Alfa kırmızısı), Verde Montreal (Montreal yeşili) ve Bianco Alfa (Alfa buz beyazı) renk seçenekleriyle, siyah tavan opsiyonuyla satışa sunulmuştur. Arabada ‘V’ şeklindeki ön ızgara ve koyu miron renkte tasarlanmış detaylar öne çıkmaktadır. Ayrıca, Tonale’de ilk defa yer alan alt gövde setleri ve diğer detaylar dikkat çekici özellikler arasında yer almaktadır.

Teknik detaylara gelindiğinde, Tonale Tributo Italiano 160 HP’lik 1.5 litrelik hibrit motor seçeneğiyle, 130 HP’lik 1.6 litrelik dizel motor ve 280 HP Q4 Plug-In Hybrid e-AWD motor seçenekleriyle tercih edilebilmektedir. Arabada sürüş koşullarına uyum sağlayabilen DSV (Çift Kademeli Valf) standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca, Seviye 2 otonom sürüş için gelişmiş ADAS sistemleri, 360 derece gösteren yüksek çözünürlüklü kameralar, yorgunluk uyarısı, tabela ve yol işareti algılama sistemi, şerit takip asistanı, kör nokta ve arka çapraz trafik uyarısı, yan sensörler ve elektrokromik aynalar gibi özellikler araca entegre edilmiştir.

Alfa Romeo’nun Tributo Italiano serisi, Türkiye’de başta Tonale modeli olmak üzere sunuldu. Arabanın özellikleri ve detayları incelendiğinde, İtalya ve Alfa Romeo’nun ruhunu yansıttığı görülmektedir. Özel renk seçenekleri ve detaylar aracın dikkat çekici olmasını sağlarken, teknik özellikler ve güvenlik sistemleri de sürücülere konfor ve güvenlik sunmaktadır. Alfa Romeo’nun bu özel serisi, markanın prestijine ve kalitesine olan bağlılığını göstermektedir. Arabanın Türkiye pazarında sunulması, lüks ve performans arayan tüketicilere hitap etmektedir. Alfa Romeo’nun Tributo Italiano serisi, markanın tarihinde önemli bir yer işgal etmekte ve Türkiye pazarındaki varlığını güçlendirmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alfa Romeo Tonale Modeli Türkiye’de: İşte Tributo Italiano Serisinin Özellikleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin