1. Haberler
  2. Spor
  3. Ali Koç, Olağan Seçimli Genel Kurulda Konuşma Yaptı: İşte Detaylar!

Ali Koç, Olağan Seçimli Genel Kurulda Konuşma Yaptı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübü’nün olağan seçimli genel kurulu, Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda gerçekleşti. Yönetim kurulu üyesi Fethi Pekin’in konuşmasıyla başlayan genel kurulda, başkan adaylarından Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın listelerinde yer alan isimler kongre divan başkanlığı için aday gösterdiler. Ali Koç ve ekibi Vefa Küçük’ü önerirken, Aziz Yıldırım ve onun listesindekiler Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu’nu önerdi. Oylama sonucunda kongre divan başkanlığına Vefa Küçük seçildi. Küçük, üyelere teşekkür ederek gündemi oylamaya sundu ve oy birliğiyle kabul edildi.

Genel kurulun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından söz alan Ali Koç, seçim yarışına katılan Aziz Yıldırım’a ve destekçilerine teşekkür etti. Koç, “Ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Öncelikle şunu bilmenizi isterim, ruhumun ruhunuza en ihtiyaç olduğu bir dönemde, yani Fenerbahçelilik ruhunuza, buraya geldiniz. 9 bin kişi bugün gelmiş. Sadece beni destekleyenleri değil Sayın Aziz Yıldırım’ı destekleyenlere de canı gönülden teşekkür ediyorum. Fenerbahçe demokrasisine hep beraber değer kattık. Çok farklı bir gün bekliyorduk. Özellikle ben… Niye farklı bir gün bekliyordum? Çünkü, 6 senedir hayal ettiğim çok istediğim ama gerçekleşmeyen buluşma bugün gerçekleşecekti ama olmadı, yine olmadı.” şeklinde konuştu.

Ali Koç’un konuşmasının ardından diğer konuşmacılar da söz aldı ve genel kurul devam etti. Oylamanın sonucunda yönetimin belirlenmesi beklenirken, taraftarlar ve üyeler, kulüp başkanlığı için yarışan adayları dikkatle dinlediler. Genel kurulun atmosferi oldukça kalabalık ve heyecanlıydı. Kimin kazanacağı merakla beklenirken, Fenerbahçe Kulübü’nün geleceği için alınacak kararlar da büyük önem taşıyordu.

Sonuç olarak, Fenerbahçe Kulübü’nün olağan seçimli genel kurulu, başkanlık yarışıyla birlikte heyecanlı bir atmosferde geçti. Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın taraftarlarını motive etmeye çalıştığı genel kurulda, Vefa Küçük kongre divan başkanlığına seçildi ve gündem oy birliğiyle kabul edildi. Kulübün geleceği adına alınacak kararlar ve belirlenecek yönetim, Fenerbahçe camiası için büyük önem taşıyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ali Koç, Olağan Seçimli Genel Kurulda Konuşma Yaptı: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin