1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Alkollü Kadın 5. Kattan Düştü!

Alkollü Kadın 5. Kattan Düştü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Temmuz Çarşamba gecesi Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi 2145’nci sokakta yaşanan olayda, iddiaya göre, evinde yüksek sesle eğlenen ve çevreyi rahatsız eden bir çift ve arkadaşları komşuları rahatsız etti. Yüksek sesten rahatsız olan komşular durumu polise bildirdi. Polis olay yerine geldiğinde ev sakinlerini uyarmak istedi ancak evdekiler polise zorluk çıkardı.

Aynı evde alkolü fazla kaçıran bir kadın iddia edilenlere göre balkondan sarkarken dengesini kaybedip 5’inci kattan iki bina arasına düştü. Kadın ağır yaralı olarak kurtarılmaya çalışılırken, diğer ev sakinlerinden bazıları polisten kaçmaya çalıştı. Düşen kadın hastaneye kaldırıldı ve polisten kaçmaya çalışan şahıs yabancı uyruklu olduğu ve oturma izni olmadığı için gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Komşularından İbrahim Dağ, olayı şöyle anlattı: “Akşam uyuyorduk. Bir anda gürültüler duymaya başladık. Sanırım insanlar içki içiyorlardı. Ardından arkadan bir kadın camdan sarkarken düşerek yere çakıldı. Polisler çağırıldı ve ev sakinleri polise karşı geldi. Polisler takviye istedi. Evdekiler mahalleyi rahatsız ediyordu. Kadının düşme nedenini bilmiyorum ama ambulansa bindirildiğini gördüm.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alkollü Kadın 5. Kattan Düştü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin