1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Alkollü Taksi Şoförü Polislere Çarptı, Kaçtı ve Yakalandı!

Alkollü Taksi Şoförü Polislere Çarptı, Kaçtı ve Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenler Hal Otogar Yolu Aksaray istikametinde seyir halindeyken polis ekiplerine çarparak kaçmaya başlayan taksi şoförü Oktay Ürer, kaçışını sürdürdü. Polis ekipleri hemen harekete geçerek kaçan şoförü yakalamak için çalışma başlattı ve kısa sürede Ürer, Atışalanı köprüsü mevkiinde yakalanarak durduruldu.

Alkollü olduğu belirlenen Oktay Ürer’in yapılan ölçümünde 2.18 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü bir şekilde seyir halinde olması durumu daha da tehlikeli hale getirirken, şoförün polis ekiplerine çarparak kaçmaya başlaması olayın vahametini artırdı.

Taksi olay yerinden çekici yardımıyla götürülmeye çalışılırken, taksiyi çekmek isteyen ekiplere saldıran Oktay Ürer, polisler tarafından etkisiz hale getirilerek emniyete götürüldü. Saldırgan tavırlarıyla polis ekiplerine mukavemet göstermesi, durumu daha da ciddiyete soktu ve kendisi hakkında daha fazla suçlama ile karşı karşıya kalmasına neden oldu.

Olayın tüm detaylarıyla incelenmesi ve gerekli adli işlemlerin başlatılması için polis ekipleri titizlikle çalışmalarını sürdürürken, Oktay Ürer’in alkollü şekilde trafiğe çıkarak tehlike saçtığı ve polis ekiplerine karşı saldırgan bir tutum sergilediği belirlendi. Yaşanan olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendirilirken, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde olayın büyümesi önlenmiş oldu.

Oktay Ürer’in alkollü bir şekilde seyir halinde olmasının ve polis ekiplerine karşı saldırıda bulunmasının yanı sıra, kaçma girişiminde bulunması da ciddi bir suç teşkil etmektedir. Soruşturmanın derinleştirilerek tüm detayların aydınlatılması ve şoförün cezalandırılması için adli makamların titizlikle işlem yapması beklenmektedir. Olayın ardından trafikteki alkollü araç kullanımının ve polis ekiplerine karşı şiddet olaylarının önlenmesi için daha sıkı denetimler ve tedbirler alınması gerektiği de vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alkollü Taksi Şoförü Polislere Çarptı, Kaçtı ve Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin